Alkamine Ph Damlası Nedir ?

13.11.2021
1.936

Alkamine PH damlası, suyu kısa sürede alkaliye çevirerek daha sağlıklı sıvı alımı yapmanıza yardımcı olmaktadır.

Alkamine PH damlası, içerdiği mineral iyonlar Potasyum, Sodyum ve Klor (K+, Na+, Cl-) ve Molibden ve Selenyum gibi eser elementleri ile doğal ortamda içme suyunun pH’ını yükseltmeye yardımcı olan, güncellenmiş bir alkalin konsantresidir.

Bu konsantre, karbonatlı olmadığı ve bikarbonatlar (HCO3-) açısından aşırı zengin olmadığı sürece herhangi bir iyi içme suyu ile kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Karbondioksit (CO2) ve serbest bikarbonatların (HCO3-) yanı sıra klorürler, florürler ve sülfatların içeriği suyun pH’ını uygun şekilde yükseltmek için gereken damla sayısını etkiler. Bu nedenle orta-düşük seviyelerde bikarbonat ve diğer anyonlara sahip suların kullanılması tavsiye edilir. (Maden sularının etiketlerine bakın).

Alkamine bu nedenle hemen hemen tüm ticari maden suları ile, saf su ile, normal ve filtrelenmiş musluk suyu ile, hatta ters ozmoz ile bile kullanılabilir. Bir buçuk litre suyu uygun şekilde alkalize etmek için gereken damla sayısı (genellikle gün içinde içilmesi tavsiye edilen ortalama miktar) bikarbonat, çözünmüş karbondioksit ve diğer anyonların içeriğine göre değişir.

Bu nedenle, iyi bir maden suyunun pH’ını uygun şekilde yükseltmek için bir buçuk litre için ortalama 10-15 damla, musluk suyu için ise ortalama 20-30 damla Alkamine PH damlası gerekir. Damlaların eklenmesiyle ulaşmak istediğiniz pH’ı tam olarak bilmek için turnusol kağıdı veya diğer pH kontrol sistemleri kullanılabilir. İçme suyunun tavsiye edilen maksimum pH değeri, 31/2001 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede belirtilen değerdir, yani pH 9.5.

Nasıl Yaşlanırız?

Tıp bilimi, yaşlandıkça kandaki bikarbonatları (HC03-) kaybettiğimizi ve kanı alkali yapanın bikarbonatlar olduğunu keşfetti. Kaliforniya Üniversitesi‘nde profesör olan Dr. Lynda Frassetto, farklı yaşlarda insan kanındaki bikarbonat düzeylerini gösteren bir çalışma yayınladı.

Araştırmasına göre, ortalama bikarbonat seviyesi 45 yaşına kadar sabittir. Bu anın ötesinde kayda değer bir düşüş başlar. Bu, diyabet, artrit, hipertansiyon, osteoporoz vb. semptomların ortaya çıkmaya başladığı ortalama yaştır.

Fiziksel yaşlanma, kandaki bikarbonatların azalmasıyla gerçekleşir. Bikarbonat seviyesi azaldıkça, vücut asitleri nötralize etme konusunda giderek daha az yetenekli hale gelir. Bu fazla asitler kolesterol, yağ asidi, ürik asit, böbrek taşı vb. şeklinde birikir. Bu, yaşlanmayla ilgili en yeni teoridir. Bir pili şarj ederken kanınızı bikarbonatlarla doldurabilirseniz, yaşlanma süreci sayısız sağlık yararı ile durdurulabilir. Bu, yaşlanmanın tersine çevrilmesinin yeni teorisidir.

Alkali su aktif ve antioksidandır.

Hepimiz suyun evrensel çözücü olduğunu biliyoruz: Hiç kimse kirli çamaşırları başka bir sıvıyla (süt, şarap, benzin vb.) yıkamayı düşünmez. Kirli eşyaları ve giysileri temizlemek için nasıl temiz suya ihtiyaç varsa, vücudumuzun içini temizlemek için daha da çok gereklidir. Alkamine PH damlası bu saflık konusunda size yardımcı oluyor.

Alkamine Ph Ürünleri Almak isterseniz Aşağıdaki Linkten inceleyebilirsiniz. Sormak İstediğiniz herhangi bir konuda çekinmeden arayabilir yada yazabilirsiniz. Sağlıklı Günler Dileriz.

Avantajlı fiyatlar için Alkamine internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sole Sağlık Ürünleri Burada

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.