Sole Manyetik Canlandırma Tablası (20cm)

05.11.2021
2.742

Suyun doğallığını yeniden kazanması için istenmeyen maddelerden arındırılması yeterli değildir. Aynı zamanda enerjisel olarak da yükseltilmelidir.

Doğada su, manyetik kuvveti olan bir elementtir. Ancak borularımız ve arıtma sistemlerimiz aracılığıyla sürekli ilerlemesi bu enerjinin kaybolmasına neden olur. Sonuç olarak, borularımızdaki su, fiziksel yapısı itibariyle artık doğal kaynak suyuna tekabül etmemektedir.

Suyun aynı zamanda bir hafıza ortamı olarak da işlev gördüğünü varsayarsak, içme suyumuz enterferansa giren bilgilerle doludur. Aynı şekilde, borularımızdaki bu sürekli yolculuk nedeniyle bunlar suyumuza geldi. Bu bilgi, su moleküllerini orijinal manyetik durumlarına yeniden yönlendirerek çıkarılabilir.

Sole Manyetik Canlandirma Tablasi (20 Cm) Ve 2 Adet Alkamine Ph Damla bu oluşumu gerçekleştirmek için özel kitiye her evde yerini almaya hazır bekliyor.

Alkali Su Neden Önemli?

Hepimiz her gün bol su içmenin vücudunuzun gelişmesine ve hastalıkları uzak tutmasına yardımcı olabileceğini biliyoruz. Aslında, hemen hemen her vücut işlevi için uygun hidrasyon gereklidir. Ancak şimdi, alkali su olarak adlandırılan bir ürün, vücudunuzun pH’ını dengeleyebileceğini, enerjiyi artırabileceğini ve hastalıkları engelleyebileceğini iddia eden savunucularla dalgalar yaratıyor.

Asidik ortamlar bakteri üremesini destekler, bu nedenle diyetinizi daha alkali (daha az asidik) olacak şekilde değiştirirseniz, zararlı böcekleri uzak tutarsınız. Ne yazık ki, bu teori su tutmaz, çünkü asitler bakterileri öldürmek için sıklıkla kullanılır.

Alkali pH ölçeğinin bir bölümünü ifade eder. Bu skala 0-14 arasındadır, düşük sayılar daha asidik, yüksek sayılar daha alkalindir ve 7 nötrdür. Çoğu alkali suyun pH’ı 8 veya 9 iken saf suyun nötr pH’ı 7’dir. Buradaki fikir, alkali su içmenin vücuttaki ekstra asiditeyi etkisiz hale getirmesidir.

Saf suyun pH’ı 7’dir, yani kanınız gibi nötrdür. Musluktan gelen suyun pH’ı tipik olarak 6,5-8,5 arasında değişir. Kalsiyum, magnezyum, potasyum, bikarbonat ve silika gibi önemli mineralleri de içerir. Aslında, musluk suyunun kaynağına bağlı olarak günlük kalsiyum ve magnezyum gereksinimlerinizin yüzde 1 ila 20’sini karşılayabilir. Sert su daha alkalidir ve yumuşaktan daha yüksek mineral içeriğine sahiptir.

Alkali Suyun Faydaları

Alkali su içmenin asit geri akışından sorumlu enzim olan pepsini etkisiz hale getirdiğini öne süren birkaç çalışma var. Ancak bu çalışmalar insanlarda değil, bir petri kabında yapıldı, bu nedenle alkali suyun asit reflüsü olan hastaları nasıl etkileyeceğini gerçekten söylemek mümkün değil.

İnsan vücudu harika ve karmaşık bir makinedir. pH seviyenizde bir dengesizlik varsa, ne içerseniz içersiniz vücudunuz bunu düzeltecektir. Örneğin, kanınız çok asidik hale gelirse, daha fazla karbondioksit soluyacaksınız. Böbrekler ayrıca idrarınızdaki fazla asidi atabilir.

Gün aşırı bir şişe alkali su içmek vücudunuzu önemli ölçüde etkilemez. Bununla birlikte, günlük bir galon alkali su içerseniz, vücudunuzun pH’ını korumak için çok çalışması gerekir ve bu, zamanla vücudunuzun

Sole Manyetik Canlandırma Tablası (20cm) Ürünleri Almak isterseniz Aşağıdaki Linkten inceleyebilirsiniz. Sormak İstediğiniz herhangi bir konuda çekinmeden arayabilir yada yazabilirsiniz. Sağlıklı Günler Dileriz.

Avantajlı fiyatlar için Alkamine internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sole Manyetik Canlandırma Tablası (20cm)

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.