Bağışıklık Sistemi ve My Guard Bitkisel Şurup

14.11.2021
765

Bağışıklık sistemi nedir? Bağışıklık nasıl güçlendirilir. Doğal yollarla bağışıklık nasıl yükseltilir? Neden My Guard kullanmalıyız?

Bağışıklık sistemi nedir?

Bağışıklık sistemi veya immün sistem, bir canlıdaki hastalıklara karşı savunma mekanizmasını oluşturan, patojenleri ve tümör hücrelerini tanıyıp onları yok eden, vücudu yabancı ve zararlı maddelerden koruyan karmaşık bir sistemdir. Kısacası vücudu hastalıklara karşı koruyan bir savunma kalkanıdır.

Bağışıklık sistemi vücuda girmeye çalışan tüm maddeleri tanır, ayrıştırır ve zararlı gördüklerini yok eder. O kadar hassas bir işleyişe sahiptir ki protein ve aminoasit gibi yapı olarak birbirine çok benzeyen maddelerin bile ayrımını yapabilir. Günümüzde “bağışıklık bilimi” olarak bilinen “immünoloji”, canlı vücudunda geniş bir çeşitlilikte, toksinlere, virüslere, parazitlere, vücuda giren veya vücut ile temasta bulunan her yabancı maddeye kadar tarama yapar ve onları, canlının sağlıklı vücut hücrelerinden ve dokularından ayırt eder.

Bağışıklık sistemi zayıfladığında neler olur?

Doğum ile birlikte aktif hale gelen bağışıklık sistemi zayıfladığında insanın hastalığa yakalanma riski de aynı oranda artar. Bağışıklık sistemindeki zayıflığı fırsat bilen virüs ve mikroplar ise vücuda akın ederek hastalıklara yol açar. Enfeksiyonlar gelişir. Enfeksiyonlar bağışıklık sisteminin daha da zayıflamasına yol açar.

Vücudun hastalıklara yakalanma riskini en aza indirmek için bağışıklık sistemini güçlendirmek gerekir. Bu sayede vücut hastalıklara karşı tekrar direnç kazanır.

Sizden Gelen Memnuniyetler:

 

Kullanıcı Yorumları (1)

Hemen Sipariş Verin

Bitkisel Şurup My Guard Nedir?

Doğanın gücünü gücünüze katın… My Guard kelar sonucunda Naturin Nutraceutical laboratuvarlarında antioksidan değerleri, etkinliği ve sistemik toksisitesi Üniversite ve sanayi ortak çalışmaları kapsamında geliştirilen bir üründür. My Guard Kekik ve Zencefil Ekstresi içeren Bitkisel Şurup ürününde kullanılan Kekik, Ardıç, Karabaş, Zencefil bitki ekstreleri, C Vitamini ve Nane Yağı formülasyonu, gelişmiş ekstraksiyon cihazları ile elde edilen yüksek kalitede sıvı ve toz bitki ekstreleri içermektedir.

My Guard Kullanmamız İçin 10 Neden:

NEDEN MY GUARD KULLANILMALI?

Neden 1: My Guard, içerdiği güçlü antioksidanlar sayesinde bağışıklık sisteminizi desteklemeye yardımcı olur, gün içinde azalan enerjinizi geri kazanmanıza katkıda bulunur. İçeriğindeki kekik, zencefil, ardıç, karabaş otu gibi tıbbi bitki ekstreleri ile C vitamini ve tıbbi nane yağının Antiviral ve antibakteriyel etkileriyle soğuk algınlığı veya grip gibi hastalıklardan korunmanıza, hatta bu hastalıkları rahat ve kolay atlatmanıza yardım eder.

Neden 2: My Guard, sizi en az kendisi kadar sağlıklı görmek ister. İçeriğindeki konsantre kekik, zencefil, ardıç, karabaş otu gibi tıbbi bitki ekstreleri ile C vitamini ve tıbbi nane yağı sayesinde vücudunuzun antioksidan ihtiyacının karşılanmasına katkı sağlar, oksidatif stresin vücudunuza verebileceği hasarları azaltmaya çalışır.

Neden 3: My Guard’ın içeriğinde de yer alan fito kimyasallar; bitkilerin bünyesinde etken madde olarak barındırdığı doğal kimyasal bileşiklerdir.Myguard içerisindeki bu bileşiklerin antioksidan etkileri sayesinde antikanserojen, antifungal ve antimikrobiyal aktivite göstererek insan sağlığını destekleyici etki gösterir.

Neden 4: My Guard, içerdiği kaliteli zencefil ekstresi ile soğuk algınlığı, öksürük, sindirim bozuklukları, bronşit ve zatürre gibi hastalıkların önlenmesine yardımcı olur.

Neden 5: İçeriğinde doğanın mucize bitkisi kekiğin, ekstresini barındıran My Guard; üst solumun yolu enfeksiyonu, mukozal basit inflamasyonlar, alt solumun yolu enfeksiyonu ve ilişkili öksürüklerin giderilmesine destek olur.

Neden 6: My Guard içeriğindeki ardıç ekstresi ile boğaz ağrısı, solunum yolu enfeksiyonları, kronik yorgunluk ve kas ağrılarıyla olan savaşınızda tamamen sizi desteklemek için yanınızda yer alır. İçeriğinde yer alan karabaş otu ekstresi sayesinde ise ağrıların giderilmesine ve balgam söktürmeye yardımcı olur.

Neden 7: My Guard, bünyesinde barındırdığı tıbbi nane yağı ile nefes tazelemeye, ağız kokularının giderilmesine, diş eti ve ağız sağlığını korumaya, zihni canlandırarak konsantrasyonu artırmaya destek olur. Ayrıca içeriğindeki c vitaminiyle bağışıklığın güçlendirilmesine katkı sağlar.

Neden 8: My Guard, etkinliği,güvenilirliği,antibakteriyel,antifungal,toksisitesi ve immünomodulatör (bağışıklık sistemini güçlendirme ve destekleme) etkisi klinik olarak kanıtlanmış tam 30 yıllık bir formüldür. Tamamen doğal ve kaliteli ham maddelerle üretilir. İçeriğindeki bitkilerin tamamı kontrollü sahalarda, yerleşim yerlerinden çok uzakta ve yüksek rakımda yetiştirilir, özenle toplanır ve kurutulur.

Neden 9: %100 yerli ve milli olan My Guard; doğallıktan asla ödün vermeyen, bilim odaklı, üstün teknolojiyle çalışan, ham madde girişinden son ürün aşamasına kadar 41 farklı fiziksel, kimyasal, mikrobiyolojik ve enstrümental analizler yapan, 3.000 m2’lik tam donanımlı bir fabrikaya sahip, yılların bilgi ve birikimiyle hizmet veren Naturin firmasında üretilir.

Neden 10: My Guard, sahip olduğu ISO 9001 ve ISO 22000 Sertifikaları ile kafanızda soru işareti bırakmaz, kalitesi tescillidir. Üstelik nasıl bir ortamda üretildiği konusunda endişe duymanıza sebep olmaz. Çünkü tüm üretim süreci GLP ve GMP standartlarında titizlikle gerçekleştirilir.

My Guard ile ilgili Sizden Gelen Memnuniyetler:

My Guard Üretim Kalitesi:

Ürünü Nasıl Temin Ederim ve Nasıl Kullanacağım?

Ürünlerimizi direk fabrikamızdan orjinal ürün olarak adresinize gönderiyoruz. Bizden direk alınmayan ürünlerle ilgili danışmanlık desteğimiz ve mesuliyetimiz yoktur.

Nasıl Kullanacağım?

Ürün elinize ulaştığı anda yazılı ve görsel olarak broşürlerimiz elinize ulaşacak aynı zaman telefon desteği ile kullanım ve takip konusunda bize her zaman ulaşabileceksiniz.

Destek hattımız: 0532 0647684

Ürünümüzü aşağıdaki Butona tıklayarak 3D güvenli ödeme ile hemen sipariş verebilirsiniz. Daha fazla yorumu ürün yorumları kısmından okuyabilirsiniz.

Alıntıdır, Kaynak » https://www.enguzelfirsatlar.com/blog/bagisiklik-sistemi-ve-my-guard-bitkisel-surup/

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.