AlkaMine®’li Su İçmenin Faydaları

13.11.2021
292

Alkamine su içmenin faydaları vücudun dengesini sağlamak başta olmak üzere birçok yarar dizisinden ibarettir.

Alkamine su içmenin faydaları genelde sağlıklı beslenmek istediğinizde ortaya çıkar. Çünkü kendinizi sağlıklı hissedersiniz. Şikayetleriniz azalır ve cildinizde belirgin bir güzelleşme görülür.

Bitkisel alkalize edici takviyelerin formülasyonları, doğru metabolik reaksiyonları teşvik etmek için tasarlanmıştır. Bu doğal takviyeler, uyuşukluk, migren ve taşikardi gibi tipik asidoz belirtilerine karşı koymanın yanı sıra , iskelet sistemi için de özellikle faydalı görünmektedir.

Alkalik Denge Nasıl Sağlanır?

Diyetteki fazla protein, takviyelerin veya alkali açısından zengin gıdaların tüketilmesiyle tamponlanmadığı takdirde kemik yoğunluğunu azaltabilen yüksek renal asit yükü ile sonuçlanır. Ek olarak, asidozun düzeltilmesi kas kütlesinin korunmasına yardımcı olabilir ve kardiyovasküler risk faktörlerini azaltan, vücut kompozisyonunu iyileştiren ve hatta hafızayı iyileştirebilen büyüme hormonunu olumlu yönde etkileyebilir.

Bununla birlikte, Alkamine su içmenin faydaları sunduğu en büyük avantaj, bakterilerin çoğalmasına düşman bir ortamı destekleyebilmeleri ve böylece bağışıklık sistemini iyileştirebilmeleridir.

Alkamine su içmenin faydaları

Alkali su alımı, organizmanın sağlığı için bir dizi fayda anlamına gelir:

Dejeneratif hastalıkların gelişmesini önler : Alkali su, kirlilik ve metabolik süreçler tarafından üretilen ve sıklıkla kanser de dahil olmak üzere dejeneratif hastalıkların gelişmesine neden olan serbest radikallerin zararlı etkisini engeller.

Osteoporozu tedavi eder : Kalsiyum iyonları sayesinde alkali su alımı asitlenme süreçlerini dengeler, dolayısıyla bu mekanizma ile ilişkili yan etkileri önler.

 Bulaşıcı hastalıklarla savaşır : Alkali su, vücuttaki aşırı asit varlığına karşı koyar ve bu da bulaşıcı hastalıkların %90’ından sorumlu olan patojenlerin çoğalmasına neden olabilir.

Gastriti önler : Yakın tarihli bir araştırma  düzenli alkali su tüketiminin mide mukoza zarlarını daha az asidik hale getirmeye nasıl yardımcı olabileceğini göstermektedir.

Hipertansiyonu azaltır : Bir çalışma  alkali suyun bazlığının, arter duvarlarını tıkayan asit kalıntıları nedeniyle kan basıncı seviyelerinin dengede tutulmasına nasıl yardımcı olabileceğini göstermektedir.

Selülit ve yağ birikintilerini ortadan kaldırır: Alkali su, selülite ve fazla kiloya neden olan asidozun ortadan kaldırılmasıyla kilo kaybını destekler.

Böbrek taşlarını çözer : Böbrek taşları minerallerden ve asit tuzlarından oluşur, bu nedenle böbrekler de dahil olmak üzere organları alkalize etmek, halihazırda oluşmuş taşların çözülmesine ve yenilerinin oluşmasını önlemeye yardımcı olur.

Bağırsak florasını yeniden dengeler: Alkali su, organizmanın pH’ını dengeleyerek, yüksek derecede asitli gıdaların neden olduğu bağırsak iltihabını önler ve karşı koyar.

Antioksidan etki : Alkali iyonize su, hücre yaşlanmasını yavaşlatabilen ve serbest radikallerin etkisini sınırlayabilen güçlü bir antioksidandır.

Spor performansını destekler : bilimsel araştırmalar alkali su içmenin kandaki pH seviyesini düzeltmeye ve sonuç olarak egzersiz seansları sırasında fiziksel yetenekleri geliştirmeye yardımcı olduğunu göstermektedir.

Göstergeler ve Uyarılar

Vücudunuzun alkalize edilmesi gerekip gerekmediğini öğrenmek için turnusol kağıtları ile idrar veya tükürüğün pH’ını ölçebilirsiniz.

Alkamine su içmenin faydaları görmek için suyunuzu alkaline etmeniz büyük önem taşır. Alkalize ürünler farklı şekillerde mevcuttur: tabletler, damlalar, paket üzerindeki talimatlara göre alınması gereken mineral toz.

Bu takviyelerin neden olduğu bilinen bir yan etkisi yoktur, ancak önerilen günlük dozu aşmamanız ve belirli patolojilerden muzdarip olmanız veya farmakolojik tedaviler olması durumunda önceden doktorunuzla iletişime geçmeniz önerilir.

Vücudu alkalize eden takviyeler, üç yaşından küçük çocuklarda ve içerdiği maddelere alerjisi veya hassasiyeti olanlarda kontrendikedir .

Alkamine Ph Ürünleri Almak isterseniz Aşağıdaki Linkten inceleyebilirsiniz. Sormak İstediğiniz herhangi bir konuda çekinmeden arayabilir yada yazabilirsiniz. Sağlıklı Günler Dileriz.

Avantajlı fiyatlar için Alkamine internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sole Sağlık Ürünleri Burada

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.