Neden ! Stoksuz E-Ticaret Yapmamalıyım ?

28.12.2022
120

E-Mağazan ile Stoksuz E-Ticaret ( E-Ticaret Altyapı Sağlayıcı )

E-Mağazan bir Stoksuz E-Ticaret Altyapı Sağlayıcı olup, Firmaları ve Girişimciler için içinde her şeyi hazır E-Ticaret yapmalarına olanak sağlayan sistemdir.

Bir E-Ticaret Sitesi açmak için aşağıdaki maddeleri tamamlamanız gerekli.

  • Sitenin Sektörünüze uyguna bir Tema da Kurulması ( Güvenlik Altyapıları Hazır )
  • Ürünlerin Sisteme girilmesi yada XML Bulunup giriş yapılması
  • Ürünleri Fazlalaştırmak için Tedarikçiler ile görüşülmesi
  • Kargo Anlaşmalarının yapılması
  • Sanal Ödeme Entegrasyonun tamamlanması
  • Fatura ve Vergi ( Beraberinde Ofis, Personel ve Diğer Giderler )

Buraya kadara her şey tamam, Günümüzde her 3 kişiden birinin E-Ticaret yapmak istediği bir zamanda nasıl rekabet edeceksiniz. ( Seo Çalışmaları, Backlink, Ekip Çalışması, Sosyal Medya ve Dijital Pazarlama gibi Bilgilerin de olması gerekmektedir. )

Şimdi size bahsedeceğim Stoksuz E-Ticaret sistemimizde, yukarda bahsedilen işlemlerin hepsi hazır bir şekilde 24 saat içinde binlerce ürünün satışa hazır olduğu, kendi adınla, kendi markanla yayın yapacağın bir site olsaydı değerlendirirmiydin. Üstelik Teknik Eğitimler, Satış ve Pazarlama Eğitimleri, Akademik Eğitimler, Kişisel Gelişim eğitimleri, Sosyal Medya Eğitimleri, Dijital Pazarlama Eğitimleri de Üstelik ÜCRETSİZ. Bonus olarak ta size 7/24 soru sorabileceğiniz Danışmanınız olsaydı nasıl olurdu ?

Senin yapman gereken Sadece Satış yapmaya Odaklanmak.

E-Ticarette başarılı olmak ile ilgili her türlü teknik, satış ve pazarlama eğitimlerinin olduğu bir yapıda, söylenenler yapıldığı takdirde başarısız olma ihtimali sizce var mı ?

Siteniz Hangi altyapı da olursa olsun, yattığınız yerden para kazanmak istiyorsanız, Para kazanmaya başlayan kadar bıkmadan usanmadan, gerek sosyal medyayı aktif kullanarak, gerek satış konusundaki gayretleriniz ile anca başarıya ulaşırsınız.

Sistem hakkında daha detaylı bilgiler;

Az önce bahsettiğimiz Başlıklara dönecek olursak, Bir Web Sitesi Kurulumu için Yakın bir arkadaşınız ile 500 TL gibi bir rakama Anahtar teslim sayfa kurabilirsiniz. Bir yazılımcı ile görüşerek %100 Seoya uyumlu bir web sitesi yaptırmak isterseniz size maliyeti Yaklaşık 1.000-5.000 $ arasında olacaktır. Sektörde kendisini ıspatlamış firmalardan da Tüm Entegrasyonları Hazır bir şekilde Yıllık Kiralama mantığı ile çalışan ve Size Maliyeti Yıllık ( Seçeceğiniz paket özelliklerine değişiklik göstermektedir. ) 1.500 $ ile 7.000 $ dır. “Daha işe başlamadan Maliyetlere bakarmısın”

Şirket açmak, Personel ile uğraşmak, Depo ve diğer giderler ile her ay bir gideriniz olacak. Bunları hallettiniz, Ürünlerinizde var, 3-4 Ay sonra Sitenizde ürün yetersizliğinden Tedarikçi firmalar ile görüşerek Ürün arayışına gireceksiniz.

Xml Konusu ise tam bir muamma, Her firmanın kendine göre bir kuralı vardır. Bazı firmalar ürün başına Yıllık Ücret Talep eder, yada Satış Adetli kota koyar. Peki Xml ile Ürün satışı gerçekleşti. Firma, Sizin müşterinize Ürünü En Hızlı şekilde kargolayacağının garantisini veriyormu. Zamanla çalıştığınız firmayı tanıyacaksınız, ve sonrasında Ürünlerini satıp satmama konusunda karar vereceksiniz.

Ürün Müşteri tarafından İADE Edildi. Kargo bedeli gibi ve Yeniden Paketleme ile ilgili extradan gözükmeyen gizli bir maliyet daha oluştu. İade oranları Firmadan ve Üründen Ürüne göre değişiklik göstermektedir. Ortalama %5 ile 20 Arasında, Sektöre göre değişiklikler görülmektedir.

Kargo anlaşmaları yapmak için ilk etapta sizinle anlaşabilmeleri için, Sizin ne kadarlık bir kargo gönderimi yapacağınızı bilmeleri için bir müddet Anlaşma dışında çalışmak zorundasınız.

 

Şimdi sıkı durun, Şirket Dahi kurmadan, Yazılım için ödediğiniz Meblağ dışında hiçbir sürpriz ödeme ile karşılaşmayacağınız, Her şeyi hazır bir sistem olsaydı Satın Almak için hala düşünürmüydünüz.

E-Ticaret Yazılım firması Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoparkında olup, ( Bakanlık Onaylı ) bir Yazılım şirketidir.

Satın alacağınız sitede Binlerce Ürün, Binlerce Satıcı ve Yüzlerce Kategori var. İstediğiniz Kategori yi aktif ederek satış yapabilir, istediğiniz Ürünleri de Yasaklayabilirsiniz. Ana Sayfa Bannerleri Kendinize Özgü bir şekilde Kendi logonuz, Kendi adınız ile yayın yaparsınız.

Örnek Sitelerden Bir kaçı

Aynala

Bediadan

 

Panel Görüntüsü ;

Sayfanızdan Satış Gerçekleştiren Üyelerinizin Bilgileri

 

Hangi üründen ne kazanacağınızı Gösteren Tedarikçi Raporu ;

 

Sistem Nasıl Çalışır ;

 

Ödemenizi Nasıl ne zaman ve nasıl Alırsınız ?

 

E-Mağazan Avantajaları

  • Ürün Bulmanıza gerek olmadan siteniz de her gün canlı bir şekilde ürünler yüklenir.
  • Mevcut ürünlerin Satış ve Pazarlamasını yaparak daha çok kazanç elde edersiniz.
  • Ürünlerin kullanımı, faydası ve diğer özelliklerini detaylı bir şekilde öğrenebilirsin
  • Ürünün İadesiyle, Kargosuyla uğraşmazsın.
  • Ödemeye karışmazsın, Sitenden yapılan her alışveriş tamamlandığında Panelindeki kazancı görürsün.
  • Sistem yazılım tarafından kontrol edildiğinden, kesinlikle Manuel işlem yapılamadığından haksız kazanç kesinlikle göremezsin.
  • Sistemin tüm detaylarını en şeffaf şekilde görebilir ve istediğin bilgi belge ve doküman konusunda destek alırsın.
  • Haftanın her günü değişik konularda eğitimler ve tanıtımlar gerçekleşir. Müsait durumda katılamadığın da Yapılan Toplantının kaydını isteyerek bilgi edinebilirsin.
  • Sınırsız şekilde sende ürün yükleyebilirsin.
  • Senin yüklemiş olduğun Ürünler altyapımızı kullanan herkesin sayfasında satışa hazır hale gelir.
  • Sadece Ürünler değil, Hizmetler de yükleyebilirsin.
  • Çevrendeki tedarikçi firmaların ve Üretici firmalar ile görüşerek nish bir ürün bulduğunda da sisteme yükleyebilir extra kazanç sağlarsın. Üstelik ürün ve Tedarikçi ile herhangi bir kısıtlama yok.
  • Yukarda bahsettiğimiz her madde için kazanç sağlamanız dan dolayı şirket açmanıza gerek yok.
  • Memur ve Ev hanımları için Stoksuz E-Ticaret yapmaları için bundan daha iyi bir yol bizim dışımızda yok.

 

 

 

 

 

 

Soru : Pazaryerlerindeki Komisyon Oranları » Her Pazaryerinin kendine göre satış ve pazarlama stratejisinden dolayı verdiği hizmetler ile orantılı olarak kategori kategori olarak Satıcılardan komisyonlar alınmaktadır.

Soru : Pazaryerlerindeki Ödeme Süreleri » Pandemiden önce Satıcı firmanın cirosuna göre değişiklik göstermektedir. Pandemiden önce 15 ile 45-60 gün arasında ödeme yapmaktalar. Pandemi Süreci ile birlikte 1 Hafta gibi kısa bir zamana çektiler.

Soru : Satıcılar Pazaryerlerini Neden Tercih Ediyorlar » Kendi markasının daha bilinirlik olmasını sağlamak ile birlikte daha güvenli bir satışın gerçekleşmesi

Soru : Müşteriler Neden Pazaryerlerini Tercih Ediyorlar » Örnek Bir Yüzük almak isteyen bir müşteri, X Firmanın Web Sayfasında B Ürününü almak istiyor. Fakat Müşteri Firmanın ürünü gönderip göndermediğini bilmediğinden şüphe ile yaklaşıyor. Güvenden kaynaklı bir durumdan dolayı, Aynı Ürünü Pazaryeri sitelerinden daha pahalıya satın alma işlemlerini gerçekleştiriliyor. Çünkü Pazaryerleri Müşteri ile Satıcı arasında bir köprü vazifesini gördüğü için müşteriyi kolladığından dolayı ve Özellikle de O Firmadan daha önce alışveriş gerçekleştiren Müşteri yorumları da Etkili olmasından dolayı Satın Alma işlemi Gerçekleştiriliyor.

 

 

 

 

ÖDEME TALEP ETTİM 3 İŞ GÜNÜNDE ÖDENİYOR. 500TLDEN %20 GELİR VERGİSİ KESİLİP ÖDENİYOR ÖDEME KANITI YUKARIDA

 

 

kendi e-ticaret sitem https://e-hizli.com
Arkadaşlar Ben kendim e-ticarete atılıcaktım Yukarıdaki başlıkları araştırmaya başladım. Nerden baksanız 4-5 Binlik oluyodum. Üstüne hiç ürüne Sermaye yatıramicaktımda

ve Tedarikçi neden bana daha uyguna versinki ?

Bende bu firmayı buldum Sadece yazılıma vereceğim parayı hazır ürünlü e-ticaret sitesi veriyorlardı 2500TL ye şöyle bir düşündüm.
2500TL ye Sadece yazılımı alıp birde ürün aramakla ve ürünü uygun bir şekilde tedarikçiden temin etmeliyimki benden alsınlar diye uğraşıcaktım.
Başta güvenemedim ama sonuç olarak bu işe biryerden başlicaktım boş yazılım alsam hiçbirşey yapamicaktım belki paramda boşa gidicekti hiç tecrübem yok çünkü
Risk alıp bende bu firmadan hazır ürünlü e-ticaret sitesini alayım dedim.
Aldım ve 5 ayda maliyeti çıkardım üstüne kar çıktı. Aşağıyada kendi çapımda bir tanıtım konusu açtım.
İstiyen direk sistemden alır. İstiyen benim üzerimden alıp banada fayda sağlayabilir o zaman desteğide ben veriyorum.
Yazılım firması böyle bir kolaylık sunmuş adama sen destek verirsen 2500TL sinin 500TL si senindir diye size kalmış yani
https://e-hizli.com/girisyap burdan kayıt olduktan sonra bana whatsappdan yazarsanız e-ticaret sitenizi almanızda yardımcı olurum heranda destek veririm.
Ancak arkadaşlar bir heves için girmeyin yani e-ticaret sitemi alayım deyip bir kenara atıcaksanız boşuna para vermeyin. Emek vermeniz lazım.
Yukardaki Uğraşmanız gereken tüm işlemleri Firma Sizin için hallediyor uğraşmıyorsunuz ama Sitenizi duyurmak Satışlarınızı artırmak size kalmış
Ek olarak Tedarikçi ekliyebiliyorsunuz ücretsiz şekilde Tedarikçidende en uygun fiyatı şöyle alıyorsunuz gel senin ürünlerini +700 E-ticaret sitesine ekliyelim dediğinizde kimse hayır demez.

 

 

E-ticaret Sitesini Alanın İlk 120TL’lik Alışverişini Ben Yapıyorum.

Stoksuz E-ticaret Yapsanız Nasıl Olurdu? Ürünler Satışa Hazır E-ticaret Sitenizi Hemen Alın
BİREYSEL E-TİCARET SİTESİ SAHİPLERİ VERGİ ÖDEMESİYLE UĞRAŞMAZ SİSTEM %20 STOPAJ KESİP ONLARIN YERİNE VERGİYİ ÖDER
XML PEŞİNDE KOŞMAYA SON

 

 

 

 

 

 

 

%40 a Varan Satış Kazancı
Piyasanın İhtiyacı Olan Çözümler
Hem İşletmelere Hem de Bireylere Hizmet Sunarsınız. Sınırsız Piyasa
Büyük Yatırımlara ve Riske Girmeden Ticaretinizi Yaparsınız.
Kendini İspat Etmiş Bir Markada İşinizi Kurup, Güvenli, Kalıcı ve Kazançlı Bir Kazancın Sahibi Olursunuz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SİZDE E-TİCARET’E ATILICAKSINIZ ANCAK TEREDDÜTLERİNİZ Mİ VAR?

E-ticaret sitesi açınca uğraşmamız gerekenler
Fatura kesmesi
Vergi Ödemesi
Ürün Bulması
XML bulması
Tedarikçi bulması
Kargo ayarlaması
Sitenin reklamıydı
Sanal Pos entegrasyonuydu
Okadar site varken ürünü neden benden alsınlar diyorsanız. İşte Tüm Bu sorunların çözümü bu sistemde.

TEK SEFERLİK 2.500 TL ÖDERSİNİZ 1 YIL SONRA SADECE 300TL SUNUCU PARASI ÖDERSİNİZ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.