Alkamine Su Ne İşe Yarar?

05.11.2021
689

Alkamine su özel canlandırıcı paketiyle normal suyun ph değerini yükselterek alkali suya dönüşmesini sağlamaktadır.

Alkamine su normal suyun ph değerini yükselterek alkali suya dönüştürmektedir. Çoğu araştırmacı, alkali suların sağlık iddialarını desteklemek için henüz çok erken olduğunu söylüyor, bu nedenle herhangi bir gerçek fayda elde etmek istiyorsanız mineral veya hatta yüksek mineralli su içmek en iyisidir.

Bununla birlikte, bazı çalışmalar, mide reflüsü tedavisinde ve ayrıca tansiyon, diyabet veya yüksek kolesterolü olan bazı kişiler için alkali suyun bir miktar etkinliğini zaten gösterebilmiştir. 2012 yılında yapılan bir çalışmada, araştırmacılar doğal olarak alkali suyun (pH 8,8’de) gastrik reflüye neden olan enzim olan pepsini etkisiz hale getirebileceğini buldular.

Alkali Suyun Faydaları

100’den fazla gönüllüyle yapılan daha yakın tarihli bir başka çalışmada, araştırmacılar, yorucu bir antrenmandan sonra alkali su tükettiklerinde kanlarının daha az viskoz olduğunu fark ettiler. Bu, pratik anlamda kanın kan damarlarında ve vücutta daha kolay dolaştığı anlamına gelir.

Bazı uzmanlara göre ve bilim henüz bunu doğrulayamasa da, alkali su şunları da yapabilir:

  • Yaşlanma sürecini yavaşlatır
  • Bağırsakların bütünlüğünü korur
  • Bağışıklık sistemini güçlendirir
  • Detoksifikasyonu iyileştirin
  • Cilt sağlığını iyileştirir
  • İyilik için kilo kaybı sağlar

Teoride alkali su, ORP (Oksidasyon-İndirgenme Potansiyeli) aracılığıyla hücrelerimizin detoksifikasyonunu ve korunmasını destekler. Alkali su içmek, vücudu enfeksiyonlardan ve hastalıklardan ve ayrıca organ kirlenmesinden etkili bir şekilde koruyabilir.

Suyu Alkali Hale Getirme Yöntemi

pH değeri 7’nin üzerinde olan alkali su , vücuttaki asidik organik atıkları işleyebilen ve kanda ve vücutta dengeli bir pH’ı koruyabilen mineraller içerir. Strese, asidik bir gıdaya ve suya maruz kalan organizma böylece asitleşebilir ve hastalıklara ve virüslere karşı daha az dirençli hale gelebilir.

Alkali su içmek, vücudun hücrelerini serbest radikaller nedeniyle erken yaşlanmaya karşı koruyan antioksidan özellikleri sayesinde genel sağlık durumumuz üzerinde birçok erdemi olan ve herkesin erişebildiği basit bir jest olabilir. Peki hangi alkali suyu seçmeli ve musluk suyunu kendiniz nasıl alkalize etmelisiniz?

Musluk suyu kabiliyeti yönünden yarar için birkaç basit refleksleri alarak daha alkalin yapmak mümkündür. 7’nin altında bir pH değerine sahip, genellikle hafif asidiktir. Önce bir pH test şeridi kullanarak musluk suyunun pH’ını belirlemeniz önerilir. Görüntülenen pH 7’den düşükse, su asidiktir ve aşağıdakiler eklenerek daha alkali hale getirilebilir:

1 L musluk suyunda 2,5 g yenilebilir kabartma tozu;

Alkalileştirici özelliklerinden yararlanmak için 8 ila 12 saat bekletmeden önce 2 L musluk suyunda bütün bir limonu doğrayın ve organik;

Suda bir tutam Himalaya tuzu;

Alkali mineraller ve iyonlar içeren birkaç damla pH sıvısı.

Bu şekilde elde edilen alkali su, 8 ile 9 arasında bir pH’a sahip olmalıdır.

Etiketlerdeki bilgileri dikkatlice okuyarak herhangi bir süpermarkette alkali şişelenmiş su satın almak mümkündür. Musluk suyunu kendiniz alkali yapmak istiyorsanız Alkamine damla son derece basit bir şekilde suyunuzu alkalin hale getirecektir.

Alkamine Ph Ürünleri Almak isterseniz Aşağıdaki Linkten inceleyebilirsiniz.  Sormak İstediğiniz herhangi bir konuda çekinmeden arayabilir yada yazabilirsiniz. Sağlıklı Günler Dileriz.

Sole Sağlık Ürünleri Burada

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.