Alkamine PH Damlalarının Özellikleri Neler?

13.11.2021
510

Alkamine PH Damlalarının Özellikleri Neler?

Alkamine PH damlası özellikleri normal suyu saf suya çevirmesidir ve bu vücut için son derece önemlidir.

Alkamine PH damlası özellikleri başında suyu alkaline yapması gelmektedir. İçtiğimiz su iki temel işleve hizmet eder: Hidroelektrik enerji üretimi ve metabolik ve metabolik olmayan atıkların ortadan kaldırılması.

Yukarıda sayılan işlevlerin maksimum düzeyde yerine getirilebilmesi için içme suyunun saf ve canlı olması gerekir. Canlı ve aktif su, doğal olarak kaynaklarda ve dağdan akan derelerde bulunur.

Japonlar 50 yıldır sıradan musluk suyunu canlı ve alkali yapan cihazlar kullanıyor. Su iyonlaştırıcıları olarak adlandırılan bu cihazlar tarafından üretilen  su daha akışkandır ve vücudumuzdaki hücrelere nüfuz eder, çünkü çok daha küçük kümelerden oluşur. Su iyonlaştırıcıları tarafından üretilen aktif ve alkali su, en iyi ve ucuz arındırıcı ve antioksidandır.

Alkamine Nasıl Etki Sağlıyor?

Alkali canlı su üç şekilde elde edilebilir:

1) Doğrudan çok sayıda kaynak ve dağ deresinden içmek.

2) Japonların ve Rusların 40 yılı aşkın süredir yaptığı gibi su iyonlaştırıcıyı kullanmak

3) Birkaç damla Alkamine PH damlası, muhtemelen saflaştırılmış, yeterli doğal veya musluk maden suyunda kullanarak.

Bu su, alkalileştirme özelliklerinin yanı sıra iyonizedir ve iyonlaştırıcı tarafından üretilen iyonize alkali suyun tüm faydalarına sahiptir.

Az önce bahsettiğimiz gibi, iyi alkali su elde etmenin çeşitli yolları vardır. En pratik ve hızlı yol, ister musluk suyu, ister doğal şişelenmiş maden suyu olsun, ortak içme suyunu istenen pH’a yükseltmektir. Alkamine’in etkinliği, vücudumuzun asit-alkali dengesini korumak için gerekli olan ana mineral iyonlarının (K +, Na +, Cl-) anında biyo yararlanımı ile belirlenir.

Alkamine ve İyonize Alkali Su

Ayrıca, Alkamine’in iyonize alkali suyun alkalitesini iyileştirdiği belirtilmiştir. Bunun için iyonizer üzerindeki pH seviyesi düşürülür ve istenilen pH’a ulaşmak için gerekli olan damlalar eklenir. Bu yöntem (fazlalığı pıhtılaşma bozukluklarına neden olabilen, sinir, kas ve böbrek sistemlerini engelleyebilen, Verapamil’in (vazodilatör) etkilerine müdahale edebilen, damar sertliği, kalp hastalığı, artroz, iskemik neden olabilen) Ca + iyonlarının seviyesini azaltır. ataklar, böbrek hastalıkları vb.), alkali konsantrede bulunan yeterli miktarda K +, Na + iyonlarının temini ile elde edilen yüksek pH seviyelerinin kullanımından vazgeçmek zorunda kalmadan. Ve klor iyonu (Cl-) potasyum ve sodyum ile birlikte ne yapıyor? Onsuz hidroklorik asit üretimi olamaz (tüm sonuçları sindirim düzeyinde olur) ve hidroklorik asit üretimi olmadan bikarbonat üretimi olmaz (sindirim ve metabolik düzeyde asit-alkali dengesizliğinin kaçınılmaz sonuçlarıyla). Klorun rolü, temel bir tamamlayıcı element olduğu için asit-alkali dengesinin homeostatik sürecinde birincil öneme sahiptir.

İyonize alkali su bir ilaç değildir ve hiçbir durumda belirli patolojiler durumunda her zaman bilgilendirilmesi gereken doktorun yerini almayı düşünmüyoruz. Ama suyunuzu alkaline etmek için birkaç damla Alkamine kullanmanızı da tavsiye ediyoruz.

Alkamine Ph Ürünleri Almak isterseniz Aşağıdaki Linkten inceleyebilirsiniz. Sormak İstediğiniz herhangi bir konuda çekinmeden arayabilir yada yazabilirsiniz. Sağlıklı Günler Dileriz.

Avantajlı fiyatlar için Alkamine internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sole Sağlık Ürünleri Burada

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.