Hakkımızda

14.01.2021
221

Firmaların sektörlerine göre listelendiği aynı zamanda iletişim bilgileri, hizmet detayları, Ürünler, Etkinlik ve Fırsatlarının yer aldığı firma ilan platform olup şehir Portalıdır.

Alanya Esnaf Rehberi • Esnaf  Vitrinim • Hizmet Al • Usta Bul

Mahmutlar Mh. Barbaros Cd. Kadıoğlu 2 Ap. No:158/1 Alanya / Antalya

 

Esnafvitrinim.com firmaların sektörlerine göre listelendiği aynı zamanda iletişim bilgileri, hizmet detayları, Ürünler, Resim ve Videoları ile birlikte Firmaların Etkinlik ve Fırsatlarının yer aldığı bir firma ilan platform olup bir şehir Portalıdır

Klasik olarak bir firma rehberi olarak kesinlikle düşünmeyiniz. Her sektörden sadece bir firmanın Kurumsal üyenin olduğu platformda işletmeler arası rekabetin de önüne geçilmektedir. Esnafvitirinim.com üzerinde firmalarını eklemek isteyen işletmeler için birçok kriter yer almaktadır.

Esnafvitrinim.com üzerinde yer alan işletmeler genellikle yukarıdaki kriterlerde başarı sağlamış, kendini kanıtlamış işletmelerden oluşmaktadır. Bu sayede ise herhangi bir ürün veya hizmete ihtiyaç duyan kişinin çözüm odaklı şekilde doğru firma ile bir araya gelmesi amaçlanmıştır.

Esnafvitrinim.com Misyon ve Vizyonu

Yayın hayatına başlığımız günden bugüne, internet kullanıcıları için ihtiyaç duyulan tüm ürün ve hizmet araştırmalarını daha kısa süre içerisinde ve doğru şekilde sonuçlanması için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

 

Misyonumuz;

İnternet kullanıcılarının ürün ve hizmet ihtiyaçlarını karşılayabildiği, güvenilir firmaların yeni müşteri kitlelerine ulaşabildiği, tamamen memnuniyete dayalı bir pazaryeri sunmaktayız.

 

Vizyonumuz;

Alanya ve çevre ilçelerde ihtiyaç duyulan ürün ve hizmetleri ararken akla ilk gelen isim ve tüm internet kullanıcılarının çözüm ortağı olarak hizmet vermektir.

 

 

Esnaf Vitrinim Kimdir ?

esnafvitrinim.com yaşadığı kentin ticari, kültürel, ekonomik yaşamına ivme kazandırmayı hedefleyen kapsamlı bir platformdur.

Bu anlamda her branştaki Sektör ve Sanatkarların ürünlerinin satışını yapmasını, Kampayalarını duyurmasını, düşük maliyetler ile reklam ve tanıtımlarının yapılmasını sağlamak amacıyla halkımızın bilgi ve hizmetine sunmaktadır.

Başta Alanya da olmak üzere ticari hayatta yaşanan tüm gelişmeleri, firmaların ürünlerini, Ustaların hizmetlerini ve Firmaların Tanıtımlarını da ürünleri de  bulacağınız esnafvitrinim.com Sadece bunlarla değil, sosyal anlamda da herkesin içerik gireceği Blog sayfamızı zenginleştirerek oluşturduğumuz sitenin yapımında emekleri geçen Mavi Bilişim, SEO Uzmanı Ayhan Karaman’ Şevket Erer ve Kodusta ya Sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Şu an için kısa bir süreliğine ücretsiz olarak hizmet verecek olan sitemiz, Blog ta ki yayınlarımızla hem genel kültürümüz, hem ticaretimiz için katkı sağlamayı hedeflemiştir.

Yerel işletme ve kurumsal firmaları bakışıyla oluşturulan sitemiz, Uygulama ve tasarım Konusunda tek olan platformumuz, En iyi şekilde hem sitede hemde sosyal medyalarda en iyi gözde tasarımı yaparak içerikleri zenginleştirerek Alanya’nın Alışveriş Dünyasının en önemli klavuzları olmaya çalışmaktayız.

Daha Detaylı Bilgi için 0 533 762 98 64 nolu telefondan Destek alabilirsiniz.

Esnaf Vitrinimi Tanıyalım

Günümüzde herşeyin zor olduğu gibi, esnaflıkta yapmak çok zorlaştı. Büyük zincir marketler arasında kaybolacak duruma gelen esnaflarımızla görüşmemiz sonucunda ortak platformda ürünlerimizi ve mağaza görsellerini sunacağımız bir çalışma olsun dedik. Esnafvitrinim.com olarak web sayfamızı oluşturduk.

Fiyatıyla, Kalitesiyle, Hizmetiyle en iyi ürün veya hizmeti veren işletmenin olduğunu sanal ortamda

Esnafvitrinim.com aracılığıyla ortaya sunmak ve bilinirliğini arttırmaktır.

Esnafvitrinim.com sadece esnaflara yönelik olmayan sitemiz, el ürünlerini, el becerileri ile üretim yapan hanımlar, ve birebir müşteri memnuniyeti çerçevesinde hizmet vermekte olan herkes için tasarlanan bir sitedir. Bu anlamda esnafvitrinim.com sizin için vazgeçilmeyen bir platformdur.

Büyük zincir mağazalar, alışveriş merkezleri, restaurantlar ya da kurumsal firmalar dışında onlardan daha kaliteli hizmet veren esnaflar yok mu? Tabi ki var… O esnaflara ulaşabilmek, müşteri tavsiye ve yorumlarından geçiyor. Tarafsız bir puanlama sistemi ile esnaflar arasında sıralama yapılması, size aradığınız en iyi esnafı bulmanız konusunda eşsiz bir kolaylık sağlıyor.

Esnafvitrinim.com projesi aradığınız en iyi esnaf arama dışında, güncel konular ve trendlerin de paylaşıldığı, aynı zamanda güzel arkadaşlıklar edinmenizi sağlayan arkadaşlar bulabilirsiniz.

Sitemizde yer alan esnafların iyi ticaret yapmasını sağlamak. Sitemiz tamamen ücretsiz olup, herhangi bir kar amacı ile kurulan bir site değildir.

Sitemizde yer alınmasını istiyorsanız info@esnafvitrinim.com adresine mail göndermeniz yeterlidir.

Sitemizde art niyetli ve yalnızca esnafı olumsuz yönde eleştirmek amaçlı olarak yorumlar tamamen, kontrolümüz altındadır.

Bu anlamda sitemize üye olan esnaf kardeşlerimizin mağdur olmasını engellemektedir.

Soru ya da önerilerinizi  info@esnafvitrinim.com mail adresine iletmeniz halinde yetkililerimiz kısa sürede sizinle irtibata geçecektir.

 

Esnafvitrinim.com Firma Rehberi Konseptine Yeni Bir Boyut Kazandırdı!

Esnafvitrinim Nedir?

 

Esnafvitrinim.com Alanya sınırlarında faaliyet gösteren firmaların sektörlerine göre listelendiği aynı zamanda iletişim bilgileri, hizmet detayları ve diğer firma detaylarının yer aldığı bir firma ilan platformudur. Klasik olarak bir firma rehberi olarak düşünebilirsiniz fakat sitenin en büyük farklılığı ise bu noktada ortaya çıkıyor.

Her sektörden sadece sektörün LİDERİ ve fiyat bakımından ise EKONOMİK olan firmalar bu sitede yer alma fırsatı buluyor. Örneğin; Manifatura sektöründe faaliyet gösteriyor iseniz bu alanda sitede sadece bir firmaya yer verilmektedir. Bu sayede işletmeler arası rekabetin de önüne geçilmektedir. Esnafvitirini.com üzerinde firmalarını eklemek isteyen işletmeler için birçok kriter yer almaktadır. Bunlardan bazıları;

– Firmanın sektördeki durumu

– Hizmet kalitesi ve sunumu

– Ürün ve hizmetlerin fiyat/performans değerlendirmeleri

– Firma ile çalışan müşterilerin memnuniyet oranı

Esnaf Vitrinim’de Neden Yer Almalıyım?

Esnafvitrinim.com üzerinde yer alan işletmeler genellikle yukarıdaki kriterlerde başarı sağlamış, kendini kanıtlamış işletmelerden oluşmaktadır. Bu sayede ise herhangi bir ürün veya hizmete ihtiyaç duyan kişinin çözüm odaklı şekilde doğru firma ile bir araya gelmesi amaçlanmıştır.

Firmaların burada yer alması için en önemli neden kendi ürün ve hizmetlerini doğrudan hedef kitlesine sunabilmesidir. Ziyaretçiler için bir işletmenin güven vermesi sadece güvenilir bir platform üzerinde yayınlanması ile olur. İşletmeler aynı zamanda sosyal medya ve site üzerinden ürün/hizmet detaylarını sürekli olarak paylaşabilme imkanına sahip olduğu için yeni müşterilerine de “Merhaba” deme fırsatı yakalamaktadırlar.

 

3 Maddede Esnaf Vitrinim’in Ziyaretçilere Sağladığı Avantajlar

Herhangi bir ürün veya hizmet ihtiyacında Esnaf Vitrinimi kullanmanız için birçok neden bulunmaktadır.

Zamandan Tasarruf: İhtiyaçlarınız dahilinde yapacağınız araştırmalarda geçireceğiniz zaman büyük bir öneme sahiptir. Bu süreçte harcadığınız zamanın 10/1’i kadarı ile Esnafvitrinim.com üzerinden işletme ile detaylar konusunda anlaşabilir ve ihtiyaçlarınızı kısa süre içerisinde giderebilirsiniz.

Doğru Firma: Site üzerinde yer alan onlarca kategoriden birine girdiğinizde sadece 1 firma görürsünüz. Bu firma ise o sektörde en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlar üzerinden verdiği için size görünmektedir. Size kalan ise direkt olarak firma ile iletişim kurarak, anlaşmayı sağlamak kalacaktır.

Güvenilir Hizmet: Özellikle hizmet ve zaman odaklı firma çalışmalarında güvenlik ön plandadır. Örneğin dekorasyon, perde vb. mekanlara giriş / çıkış gerektiren işlemlerde güvenliğiniz için özel olarak seçilmiş firmalar ile çalışmanız size avantaj sağlayacaktır.

Neden Esnaf Vitrinim

Ticaret rehberleri veya esnaf sitelerine benzer farklı bir yazılım ile diğerler sitelere çok farklı bir yapıda hazırlanan esnafvitrinim.com, işletme sahiplerine, mağaza görselleri ve ürünler, kampanyalarını en iyi şekilde online ortamında müşterilere en hızlı şekilde ulaştırılmasını sağlamak amacıyla kurulmuştur.

Müşterilerimizin web sitemizde ayrıca bireysel olarak tüketicilerin fikir edinmesini sağlamaktadır.

Alanya ilinin bir numaralı firma rehberi olan esnafvitrinim, sektörün lider firmalarını aynı çatı altında toplayan ve tüketicilerle doğru firmaları en kısa sürede buluşturarak tüketici ve firmalar için zamandan tasarruf sağlayan güvenilir bir platformdur.

Esnafvitrinim ‘de yer almak neden avantajlıdır?

Her sektörden sadece bir firmaya yer veren ve firma seçiminde fiyat bakımından ekonomik firmalara öncelik vererek işletmeler arası rekabetin de önüne geçen bir platform olarak sizleri lider firmalarla aynı çatı altında topluyoruz.

Ürün ve hizmet kalitesi bakımından kendini ispatlamış ve müşteri memnuniyeti oranı yüksek firmalar olan sizlerin doğrudan hedef müşteri kitlesine hitap ederek yeni müşteriler kazanmanızı sağlıyoruz.

 

İletişim bilgileri ve hizmet detaylarınıza müşteriler esnafvitrinim’den hemen ulaşır ve en doğru ve en güvenilir firmaları bulduğundan emin bir şekilde alışverişini yapar. Bu da sizlerin kısa sürede hedef satış noktasını yakalamanızı sağlar.

Düşük maliyetle kaliteli çözümler sunan esnafvitrinim, seo uyumlu kelimelerle firmanızı arama motorlarında ilk sayfalara taşımakta, web sitesinde ve sosyal medyada ürün ve hizmet paylaşımı sağlayarak reklamda sınır tanımamaktadır.

Hedef müşteri kitlesini en kolay şekilde yakalayın.

Gerek yıllarca yayında kalması, gerek ürün ve hizmet paylaşımlarına imkan tanıması, gerekse faaliyet alanlarını seo uyumlu kelimelerle anlatarak Google’da firmanızı ilk sıralara taşıması ile hedef müşteri kitlesini en kolay şekilde yakalamayı sağlamaktadır. Reklam ve tanıtım masraflarından tasarruf sağlamak istiyor, minimum maliyetle maksimum verimlilik elde ederek müşteri sayınızı kısa sürede arttırmak istiyorsanız esnafvitrinim en doğru adrestir.

Esnafvitrinim.com’u Diğer Firmalardan Ayıran 5 Fark

Her sektörden sadece fiyat ve hizmet kalitesi bakımından lider firmaların yer aldığı esnafvitrinim, klasik bir firma rehberi olmaktan öte firma ve ziyaretçilere sağladığı avantajlarla nitelikli bir firma ilan platformudur. Alanya ilinin lider firmalarının yer aldığı bir platform olarak firmalar arası rekabetin de önüne geçmekte, esnafvitirinim.com da yer alan firmalar sektördeki durumu, hizmet kalitesi ve sunumu, ürün ve hizmetlerin fiyat/performans değerlendirmeleri ve firma ile çalışan müşterilerin memnuniyet oranı bakımından esnafvitrinim de yer almayı hak etmektedir.

Esnafvitrinim.com’u diğer firmalardan ayıran özellikler

1- Esnafvitrinim olarak sadece sektörün lider firmalarını aynı çatı altında topluyoruz. En iyi firma olarak sizleri en çok tercih edilen firmalar arasına katıyor, hedef müşteri kitlesini kısa sürede yakalamanızı sağlıyoruz.

2- En doğru firma olarak müşterilerle en kısa sürede bir araya gelmenizi sağlıyor, rakiplerinize karşı üstünlük kazanarak hedefinize ulaşmanızı kolaylaştırıyoruz.

3- Sektörün lider firması olarak ziyaretçi sayınızın artmasını sağlıyor, ürün ve hizmetlerinizi güvenilir bir platform üzerinden müşterilere ulaştırmada ev sahipliği yapıyoruz.

4- Sosyal medya ve web sitesinden ürün ve hizmet paylaşımına olanak sağladığımızdan kesintisiz bir reklam aracı olarak yıllarca yayında kalmayı sağlayarak yeni müşterilere kısa sürede ulaşmanızı sağlıyoruz.

5- Web sitenizi SEO uyumlu kelimelerle arama motorlarında ilk sıralara taşıyarak her zaman ulaşılır kılıyor ve kullanıcıların ilk ziyaret ettiği firmalar arasında olmanızı sağlıyoruz.

Esnafvitrinim.com’da olmak bir ayrıcalıktır

Esnafvitrinim tüketicilerle doğru firmaları buluşturan bir firma rehberi olup esnaf için çözüm odaklı ve güvenilir bir platformdur.

Ürün ve hizmetlerini doğrudan hedef müşteri kitlesine sunabilen firmalar güvenilir, müşteriye zamandan tasarruf sağlayan işletmeler olarak esnafvitrinim de yer almanın sağladığı avantajla her zaman ilk tercihler arasında yer almaktadır.

Esnafvitrinim de yer alın, sektörün seçkin firması olarak satışlarınızı katlayın.

 

Alanya Firma Rehberi » Esnaf Vitrinim

 

Esnaf Vitrinim en iyi koşullarda hizmet veren Alanya firmalarını bir araya toplayan, güvenilir bir şekilde ürün ve hizmetlerini tanıtmalarını sağlayan bir firma rehberidir.

Günümüzde internette bulunamayan bir firma olmak oldukça negatif bir etki yaratmaktadır. Çünkü tüketici -ya da hizmet almak isteyenler- mobil cihazları üzerinden arama yaparak “telefon tamiri” ya da “çilingir” gibi hizmetleri gibi ustalık gerektiren işleri yapan hizmet veren kişilere ulaşmak için sokak sokak gezmez.

Neredeyse her insanın elinde olan akıllı telefonlarla Alanya firma rehberi gibi sitelerde görünür olan firmaları bulmak çok daha kolay ve pratiktir. Halen birçok firmanın internet sitesi olmamasına rağmen Esnaf Vitrinim sitesinde yer alması nedeniyle müşterilerine ulaşması söz konusu olmaktadır.

Yani bu tür bir sitede firmamızın yer alması, size ulaşmak isteyen kişilere daha hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlayacaktır.

Alanya Esnaf Rehberi

Alanya’nın en geniş kapsamlı esnaf rehberine hoş geldiniz. Alanya’nın büyük küçük tüm işletmelerini aynı çatı altında toplayan sitemiz, tüm firmaları ve firma arayan bireysel ve kurumsal işletmeleri buluşturmaktadır.

Alanya’nın tüm firmaları elinizin altında

Alanya’da aradığınız tüm firmaları dakikalar içinde bulacağınız sitemizde, zaman kaybetmeden istediğiniz firma bilgisine ulaşacaksınız. E-ticaret tabanlı web sitemiz, tüm Alanyalılara ve Alanya’da herhangi bir firma arayanlara rehberlik etmektedir. Her bir firmanın iletişim ve adres bilgilerine hemen ulaşabilir, kapı-kapı dolaşmadan ya da uzun arayışlara girmeden aradığınız firmaları bulabilirsiniz.

Bir internet kullanıcısı olarak bir tıkla aradığınız Alanya firmalarına ulaşmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. İhtiyacınız olan her konuda esnaf, mağaza, işletme ve daha birçok kurum ve kuruluşa web sitemizden ulaşabilir, iletişim ve adres bilgilerini alarak ihtiyacınızı görebilirsiniz.

 

Alanya’nın En İyi Firmaları

 

Alanya’nın en iyi firmalarının bulunduğu sitede, ürünlerin tanıtımlarının yanı sıra  aranılan ürün ve hizmetin pratik bir şekilde bulunması mümkün oluyor.

Profesyonellerin iletişim bilgilerine ulaşmak ve randevu almak için Alanya merkezli olarak hizmet veren yüzlerce firmaya siteden ulaşabilirsiniz. Müşteri deneyiminin en üst düzeyde sunulduğu firmaları tercih edenler için yol gösterici olan bir rehber olan Esnaf Vitrini ile Alanyalılar ve Alanya’ya yeni taşınanlar aradıkları her şeyi buluyor.

Kuaför, çilingir, tekstil, telefon tamiri, uydu, elektronik ve daha onlarca farklı sektörün ihtiyacını karşılamak için hizmetinizde olan uzmanlara ve firmalara ulaşmak için ilgili kategoriyi ziyaret etmeniz yeterli olacak.

Alanya Esnafları Bir Arada

Her bir Alanya esnafı, talepleri doğrultusunda web sitemizde yerini almış, kardeş firmalarla birlikte aynı çatı altında toplanmıştır. Kendilerini en iyi şekilde web sitemizde ifade eden her bir Alanya esnafı, seçkin bir Alanya esnaf platformunda yer almanın gururunu ve ayrıcalığını yaşayacaktır. Artık reklamınızı esnafvitrinim.com yapacak. Kişi ve kurumlar arasında bir köprü olarak üreticilerle tüketicileri dakikalar içinde buluşturarak zamanlar yarışılan günümüzde tüm taleplere cevap olacak.

Esnafvitirinim.com marka bilinirliğini arttırır

Web sitemize üye olan her bir firma öncelikle rakiplerinden her zaman bir adım önde olacaktır. Hedef müşteri kitlesini anında yakalayacak, ürün ve hizmet tanıtımını en etkili şekilde sitemizde yaparak satışlarını arttıracaktır. Markalaşma sürecinde katlanan reklam maliyetini minimize eden sitemiz, her bir üye firmanın marka bilinirliğini arttıran kaliteli bir sitedir.

En düşük maliyetle en yüksek geliri elde etmenin keyfini yaşayacak, sektörün rakip firmalarını geride bırakacaksınız. İnternet ortamında markanızın reklamının kaliteli bir sitede yapılması firmanıza ekstra bir prestij kazandıracaktır. Firmanızın gidişatını sitemizde her şekilde takip edebilir, alanınızı dilediğiniz şekilde güncelleyerek aktif tutabilirsiniz.

Sosyal medya grubumuzda dilediğiniz paylaşımı yapın

İnternet çağı günümüzde artık erişimin sağlandığı her yerden akıllı cihazlardan, tabletlerden ve bilgisayarlardan internete bağlanmakta, ürün ve hizmet araştırması ilk internet ortamında yapılmaktadır. Web sitemizde yer alan sosyal medya grubumuzda firmanızı istediğiniz gibi tanıtabilir, ürün ve hizmet tanıtım ve reklamlarınız için dilediğiniz paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Kampanyalar, indirimler, mağaza görselleri ve promosyonlarınızı istediğiniz içerik ve görsellerle sosyal medya grubumuzda kullanıcılara sunabilirsiniz. Her bir firmanın kendisini izleyebileceği ve rakiplerine göre az maliyetle yüksek ciro yapmanın keyfini çıkarabileceği bir platforma tüm Alanya firmalarını bekliyoruz.

Tek tek firma arayışına son veren sitemiz, Alanya’nın irili ufaklı tüm işletmelerini bir şemsiye altında toplamaktadır. Firma arayanların rahat edeceği, müşteri arayanların kısa sürede hedef kitleyi yakalayacağı bir platform olarak daha şimdiden adını duyurmaya başlamıştır. Kişisel ve kurumsal tüm işletmelere açık olan esnafvitrinim.com, dijital ortamda sizlere istediğiniz geleceği vadediyor.

Online Reklam Bülteni

 

Farklı sektörlerde hizmet veren firmalar ve uzmanlar Alanyalıların ihtiyacını en kısa sürede karşılamak için Esnaf Vitrinim sitesinde buluşuyor.

Siz de bu sitede yer almak ve kendinize özel bir alan elde etmek istiyorsanız Alanya’daki firmalar listesine ulaşabilirsiniz. Eğer bir firmanız varsa, hizmetlerinizi doğru kişilere ulaştırmak için hemen harekete geçebilirsiniz. Oldukça ekonomik olan ve marka değerinizi yükseltmenizi sağlayan Esnaf Vitrinim ile her zaman en uygun koşullarda doğru hedef kitleye ulaşmanız mümkün olabilir.

Antalya’nın en kaliteli firma rehberi sitesi olan Esnaf Vitrinim ile her zaman en iyiler arasındaki yerinizi alabilirsiniz.

Sektörel rehberlerin online hali olan Esnaf Vitrinim ile birçok ihtiyacın karşılanması için mobil cihazlardan dahi firmanızın bulunur olmasını sağlayabilirsiniz.

Herhangi bir reklam çabası ya da zaman kaybı yaşamadan firmamızın ürün ve hizmetlerinin tanıtılması için online reklam bülteni gibi işleyen sitede, 365 gün kesintisiz olarak yer alırsınız. Çevrenizde size ulaşmak isteyen birçok kişi iletişim bilgilerinizi bu sistem üzerinden görerek size ulaşır.

Her koşulda profesyonel bir hizmet veren firmaların sanal dünyada da yer alması için Alanya’daki firmalar nerede, ne zaman açık ve ne şekilde çalışıyor bilmek isteyen tüketici bu firmalara ulaşmak için Esnaf Vitrinim’i kullanabiliyor.

Siz de Alanya’nın en profesyonel firmalarından biriyseniz, müşterilerinize ulaşmak için Esnaf Vitrinim sitesini tercih edebilirsiniz.

 

Esnaf Vitrinim ile Erişilebilir Olun!

Esnaf Vitrinim uzun süren alt yapı çalışmalarını tamamlayarak, en kısa sürede aradığınız firmalara ulaşabilmeniz için tasarlandı. Erişilebilir olan firmalara kolay yoldan ulaşabilmeniz için farklı sektörlerdeki birçok firmaya site üzerinden ulaşabilirsiniz. Her sektörde yapacağınız firma aramasının karşılığını bulabileceğiniz, güncel firmalara her zaman kolayca ulaşabileceğiniz rehber sayesinde Alanya’yı avucunuz içi gibi öğreneceksiniz.

Firmalar Hakkında Güncel Haberler

Her zaman güncel olan firma bilgilerine ulaşabileceğiniz  Alanya firma rehberi firmaların güncel haberlerine ve hizmetlerine de ulaşabilmenizi sağlıyor. Düğün organizasyonu ya da bilgisayar tamiri gibi birçok farklı sektörde iş yapan firmayı aradığınızda kolayca bulmanız için ilgili kategoriye giriş yaparak detayları öğrenebilirsiniz. Firmaların iş ilanları ve hizmet alanlarının kapsamlarına da Esnaf Vitrinim aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Eğer Alanya’da hizmet veren bir firmanın sahibiyseniz, firmanızın daha fazla kişiye ulaşması için tanıtımını yapacağınız bir portalda yer almasını sağlayabilirsiniz. Sektörünüz ne olursa olsun, firmanızı daha geniş kitlelere tanıtmak için sitenin sayfalarında siz de yer edinebilirsiniz.

Eliniz Altındaki Esnafınız

Alanya firma rehberi esnaf ve farklı sektörlerdeki firmaların sayfalarında detaylı hizmetleri görebileceğiniz bir internet sitesidir. Yani güncel olup olmadığı belli olmayan ve sadece telefon numarası ve adresi bulunan firmaların ne iş yaptığını anlayamacağınız bir portal değil. İlgili kategorilerdeki firmaları bulmak istediğinizde, firma hakkında genel bir profil ve hizmet detayı öğrenebilirsiniz. Böylece aradığınızı zaman kaybetmeden ve direkt biçimde bulabilirsiniz. Alanya’daki terzi, elektronik, bilgisayar, alışveriş merkezi, avukat, banka, dersane, eğitim kurumu, organizasyon mekanı, otel, toptancı, kuyumcu, kurs, marangoz, kozmetik mağazası, hamam, mimar, el sanatları, doktor, hırdavat, rant a car, veteriner, restoran ve dövmeci gibi onlarca farklı sektörde hizmet veren firmaya ulaşmak istediğinizde Esnaf Vitrinim size yol gösterecektir.

Alanya Esnaf Rehberi Esnaf Vitrinim

Günümüzde yaşam standartlarımız ne olursa olsun temel ihtiyaçlarımızın karşılanması için birçok hizmet alanına ihtiyacımız vardır. Bu alanları teknoloji gelişse de insan emeği gerektirdiği için vazgeçilmezdir. Esnaf Vitrinim size bu temel hizmet sektörlerinin kategorilere göre belirlendiği bir fihrist hizmeti veriyor. Hangi sorunu nerede çözebilirsiniz? Size en kısa sürede ulaşacak tesisatçılar ya da elektronikçiler nerededir? Ya da en yakın gelinlikçi, kuaför nerede gibi sorularınızın cevabını mobil uyumlu site sayesinde her zaman öğrenebiliyorsunuz.

Tamamı Güncel Firma Bilgileri

Tamamı güncel olan bilgilerden oluşan firmalar, hizmet sektörü, tekstil, kişisel bakım, ev tekstili, mobilya, beyaz eşya gibi birçok alanda hizmet veriyor. Alanyalılar başta olmak için tüm Türkiye’de kapsamlı bir uzman platformu olmayı hedefleyen Esnaf Vitrinim, Alanya firma rehberi olarak da hizmet veriyor. Firmanızın internette de görünür olmasını sağlamak isterseniz, Esnaf Vitrinim size yardımcı oluyor. Firmanız hakkında kısa bir tanıtım ve hizmet detayları içeren bir sayfa hazırlanarak, müşterilerinize daha kolay ulaşmanız mümkün oluyor.

Ekonomik ve Pratik Ulaşım

Antalya’nın en güzel ilçelerinden olan Alanya’da nerede neler var merak edenler için birçok açıdan rehberlik sağalayan site, mobil olarak da kullanılabiliyor. Dakikalarca aradığınız yeri bulmaya uğraşmak yerine ekonomik fiyatlarla hizmet veren aktif firmalara Esnaf Vitrinim aracılığıyla ulaşabiliyorsunuz. Numara değişikliği ya da adres değişikliği sürprizleri yaşamadan tamamı güncel olan firmalarla iletişim kurabiliyorsunuz.

Esnaf Vitrinimli Olmanın Ayrıcalıkları

Alanya Elit Esnaf Rehberi ile Alanya E Ticaretin birleşimiyle esnafvitrinim.com Alanya’daki tüm potansiyel müşterilerinize ve geniş kitlelere ulaşmasını sağlar.

Sürekli İletişim

Esnafvitrinim.com, Gazete Reklamları, el ilanları gibi ertesi gün ortadan kaybolmaz; 3-5 yıl sonra bile müşterilerinizin size ulaşmasını sağlar.

Ücretsiz İnternet Reklamları

Kısa bir süre için 1 Yıl süre ile web sitemizde reklamınızı, kampanyalarınızı yayınlayarak reklamlarınızı kalıcı hale getirirsiniz.

Ayrıcalıklara Göz Atın

Esnafvitrinim.com, işletmelerin (kobi,firma,esnaf vb…) tanıtımlarını kolay ve düşük maliyetle yapmak, internet ortamında daha hızlı ve daha doğru bir şekilde yer almalarını sağlamak ve işletmelerin en önemli büyük problemlerinden birisi olan; web ortamında Online ürün tanıtımını, kolay ve pratik bir şekilde en iyi şekilde yapmalarını sağlamaktır. Klasik rehber sitelerinin karışık ve standart yapısından farklı olarak tasarlanan esnafvitrinim.com özgün bir tasarıma ve kullanıcı dostu bir yapıya sahiptir. Hem işletmelerin hemde işletme ve ürün bilgilerine ulaşmak isteyen kullanıcıların yapmak istedikleri işlemleri kolay bir şekilde gerçekleştirmeleri hedeflenmiştir.

Alanya’nın Liderleri Esnaf Vitrinim’de

Alanya bölgesinin sektörel ve yerel olarak lider olan firmalarının yeni rehberi olan Esnaf Vitrinim, tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılamak için firma ararken doğru seçimler yapmasını kolaylaştırıyor.

Turizm ve nüfus açısından oldukça yoğun bir bölge olan Alanya’da birçok firma hizmet veriyor ve tüketicilerine ürün ve hizmet sunmak için interneti kullanıyor. Sadece kişisel web sitelerinin yeterli olmadığı günümüzde, en önemli firmalardan olan esnaflar tek bir platformda toplandığı zaman hem tüketicilere ulaşmaları hem de hizmet çerçevelerini belli etmeleri için firma rehberine ihtiyaç duyuyor.

İşte bu noktada müşteri memnuniyeti konusunda gerekli olan kriterleri taşıyan firmalar, özenle seçilerek Esnaf Vitrinim’de yer alıyor. Hem hizmet veren hem de hizmet almak isteyenler bu portalda birleşiyor.

 

Vitrine Çıkma Zamanı Gelmedi mi ?

Günümüz çağında teknolojin ön planda tutulduğu bu zamanda, tüketiciler ile yapılan araştırmalar neticesinde satın alınması gerçekleşecek ürünlerin internet ortamında ürünün teknik özelliklerini araştırdıktan sonra alışveriş yapmak istiyorlar. Ön fikir edinmeden alışveriş yapmak isteyen birey günümüzde yok denecek kadar az.

Bu anlamda tüm sektörlerin ürün gruplarını, faaliyetlerini daha geniş kapsamlı olarak tanıtımlarını yapmak ve mevcutta var ise web sitesindeki ürün gruplarının satışını desteklemek amacıyla oluşturulan platformumuzda yer alan tüm firmalar kendi sektörler arasında ilk sırada olacaklarının keyfini yaşayacaklar.

Esnaf vitrinim de yer alan firmaların, kendilerini ve ürünleri daha iyi tanıtabilecekleri, güvenlerini kazanacakları bir platformdur. Kurumsal üyeler için, Üstelik kısa bir süre için hiçbir şekilde ödeme yapmadan tüm fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Esnaf vitrinim altyapısında tüketicilerin daha çok yararlanabileceği, merak edecekleri her şeyi sayfamızda bulabilirler. Kurumsal firmaların sınırsız sayıda ürünlerini girmesi, sınırsız sayıda görsel ve mağaza tanıtımlarının yapabilecekleri şekilde tasarlanmıştır.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.