Ofset ve Matbaa Konusunda Ne İstediğinizi Biliyoruz

18.12.2021
222

Ofset baskı, 1904 yılında, Amerikalı Ira W. Rubel tarafından bulunmuş, kâğıt yüzeyine uygulanan baskı tekniğidir. Günümüzde Gazete, Dergi, broşür, Fatura, Katalog vb. meteryallerin basımında kullanılır. Matbaanın ilk kez kullanılması Uzakdoğu’ da başlamıştır. İlk matbaa ağaç oyma tekniği ile MS 953 te Çin’de kurulmuştur.

Ev ve Ofislerimizde kullandığımız, Takvimler, Ajandalar, Blok Notlar, Bilgi Notları, Firma Tanıtım Katalogları ve Evlerimizin kapılarına ve Arabalarımızın sileceklerinize konulan broşürlerden tutunda, Ticaret faaliyetimiz için Fatura, İrsaliye, Sevk İrsaliyesi, İrsaliyeli Fatura, Kartvizit, Modern Kartvizit, Parlak Kartvizit, Kurumsal Çanta, Ürün Etiketi konusunda Alanya’da Ofset ve Matbaa konusunda UĞUR OFSET Markasıyla hizmet vermekteyiz.

Ayrıca Ev ve Ofise dışında, yeni evlenecek kişiler için Düğün Davetiyesi ve bu ve bu gibi etkinlik ve gibi organizasyonları duyurmak için Davetiye basım ve tasarım konusunda da faaliyet göstermektedir.

Yukarda bahsettiğimiz Takvimler, Broşürler, Kataloglar, Promosyon ürünleri, Düğün davetiyeleri, Broşürler ile ilgili işlemlerinizde yapmanız gereken sokak sokak dolaşıp en uygun hizmeti ve süresinde yapılması planlanan işlerinizin takibi için bir ofset ve matbaacı aramakta olacaksınız. Yaptıracağınız tüm işlemler için dakikalarda her firmaya anlatacaksınız ve fiyat toplayacaksınız. Biz sizin yerinize araştırdık, baktık, inceledik ve test ettik, Tasarımı ile ve iş teslimi konusunda verdikleri taahhütte bulunmuşlardır. Uğur Ofset ve Matbaa Güllerpınarı Mah. 25 Metrelik Yol ğzeinde Faaliyet göstermektedir.

Esnaf vitrinim olarak Sitemizde bulunan tüm esnafların taahhüt ettikleri hizmetin başarılarında takdirinde pay sahibi isek, olumsuz hal hareket ve davranış dışında, yaptırmış olduğunuz ofset ve matbaa işlemlerinde memnuniyetsizliğin de sorumluluk sahibiyiz. Memnuniyetsizlik durumunda iletişim rehberinde bulunan irtibat telefonumuzu aramanız yeterlidir. Size en yakın zamanda site yöneticisi mutlaka dönüş yapacaktır.

Ofset ve Matbaa konusunda taleplerinizde ister direkt olarak Uğur Ofset ve Matbaa ile görüşme sağlayabilirsiniz. Talepleriniz halinde de aynı hizmeti sitemiz sorumluluğunda da alabilirsiniz. Günümüzde sipariş işlemleriniz ile karşınıza gelen ürün arasında hayal edemeyeceğiniz kadar farklılıklar iler karşılaşabiliyorsunuz.

Bu gibi durumlarda hayal kırıklığına uğramamak için Ofset ve Matbaa işlemlerinizi yaptıracağınız firmayı çok iyi belirlemelisiniz. Siparişlerinizi ister bizden yaptırın İster Başka bir matbaa işlemleri konusunda faaliyet gösteren bir ticarethaneden yaptırın. Zaman kaybı yaşamamak ve hayal kırıklığına uğramak için dikkat etmeniz gereken konular, Firmanın Tasarım ekibi, ekipmanlar ve Sevkiyat birimi konusunda  mutlak ayerişne görüp ve incelemek kaydıyla siparişlerinizi açınki sorun yaşamayasınız.

Esnaf vitrinim olarak bizim amacımız İş yaptırmak isteyen bireysel yada kurumsal firmaların satın almaları konusunda işin ehli olan firmalar ile buluşturup, her iki tarafında memnun kalacağı şekilde bu alışverişin sağlanmasıdır.

Alanya Ugur Ofset Matbaa1

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.