Otel, Okul, Salonlar için Motorlu Sahne Perdesi

18.10.2021
219

Motorlu Sahne Perdesi kullanım alanlarına göre değişiklik göstermektedir.  Sahnenin büyüklüğü, tavan yüksekliği ve enine göre farklı boyut ve doğru modeller tercih edilmeli, Konseptinize en uygun perde modelini keşif yaparak doğru perde modelini seçmenizi tavsiye ederiz. Motorlu Sahne Perdesi, manuel perdelere göre kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

Manuel perdelere göre farklı dizayn edilen motorlu perdeler yukarıya, sağa sola toplanacak şekilde iki ayrı model seçeneği vardır. Motorlu perdeler genellikle sahne ve platformu büyük olan alanlar için tercih edilmektedir.

Kullanılacak olan kumaşların kalitesine göre pek çok renkler mevcut olup birbirinden apayrı kombinasyon seçenekleri vardır. Akustik ses ve ışık yansımasını kıran kumaşlar tercih etmelisiniz. Manuel Perdelerin mekanizmasından kaynaklanan sistem dolayı , kayma esnasında zorlanmanıza ve zamanla aşınmadan dolayı kullanım zorluğu çekebilirsiniz.

Genel adı Sahne perdesi olarak adlandırılır. Kullanım alanlarına göre farklı perde modelleri arasında,   Sinevizyon Perdesi, Motorlu Barkovizyon perdesi, Sağa sola açılan, yukarıya açılan perde gibi ürünleri kapsamaktadır.

Gökçeoğlu Perde ve Ev Tekstili Ürünleri konusunda her türlü görüş ve önerilerinizi bize bildirmenizi dileriz. Arzu ettiğiniz her an her türlü bilgiyi, model seçenekleri, keşif, fiyat seçenekleri, tasarım ve uygulama konusunda hizmet almak istiyorsanız rahatlıkla aşağıdaki irtibat bilgilerini arayarak ulaşabilirsiniz

Gökçeoğlu Perde Firmasına ulaşmak İçin Navigasyon Bilgileri, https://g.page/alanyaperdefirmasi?share

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.