En iyi Promosyon Basılı Tasarım ve Uygulamaları

20.12.2021
214

Promosyon ürünleri yaptırırken kullanacağınız ürün gruplarını çok iyi incelemelisiniz. Doğru zamanda doğru promosyonlar hazırlayarak hem sizin için hemde müşterileriniz için hem daha akılca kalan promosyon dışında uzun kullanılabirlik durumu göz önünde bulundurulmalıdır. Kısa sürede farkını anlamanız belki bir az zaman alır ama ileriki zamanlarda doğru karar verip doğru meteryaller hazırlattığınızı göreceksiniz.

Uğur Ofset ve Matbaa olarak Basılı evraklar arsında, Katalog, Broşür, Ürün Tanıtım kataloğu , Kartvizit, Düğün Davetiyesi, Takvim, vb basılı evrak dışında ürün gruplarımız arasında Promosyon ürünleri uygulaması konusunda  faaliyet gösteriyoruz.

Promosyon seçerken sizin yerinize kurumsallığınızı ön planda tutarak doğru karar vermeniz için değişik trend ürünleri ile değişik tasarım fikirleri ile, hem maliyeti düşürmek hemde sizi vitrinde gösterecek uygulama yapmak için sizin adınıza çalışıyoruz. Seçip ve beğenmenize sunuyoruz.

Basılı malzemeler reklam alanında sürekliliği olan, sektörünüze uygun şekilde hazırlanan meteryaller, kurumsal olan firmanıza ayrı bir değer kattığınızı hepimiz biliyoruz, Basılı evraklar, promosyon ürünlerinde, Çakmak, Şemsiye, Tişort, Bloknot gibi her şeyi kapsayan geniş ürün yelpazesiyle faaliyet göstermekteyiz.  Kurumsal firmanızın basım işlemlerinden önce logonuzun ve CMYK Kodlarınızın olması sizin açınızdan her zaman önemlidir.

Basılı tüm evraklarınızda aynı logo ve CMYK Kod renkleri ile baskınızın sonuçlarını bu gün yaptırsanız 2-3 sene sonra da yaptırsanız dahi aynı kalitede ürünlerin raflarda yerini alacaktır. Bu durumda iyi bir tasarım olmadan, iyi bir promosyon ürünü olmayacağını ve bunları Logo ve renklerin takip edeceğini, tümüyle yapılan işlem değer kazanmaktadır buda sizin misyonunuza katkı sağlayacaktır.

Tasarım ve Promosyon konusunda işlemlerinizi yürütecek yüklenici Ofset ve Matbaanızı sık sık değiştirmemenizi öneririz. Zamanla sizi çok iyi tanıdığı için, sizler için akılda kalıcı ve iyi tasarımlar ile firmanıza her zaman katkısı olacaktır. Oysa yeni çalışacağınız firma sizi tanımak için epeyce uğraşması gerekecektir.

Alanya’ da Uğur Ofset ve Matbaa ile bir kez çalıştığınız zaman doğru firma ile çalıştığınızı anlayacaksınız, Bunların yanında açık hava reklam konusunda  da ayrıca yardım alacağınızı düşünüyoruz. Esnaf vitrinim ailesi olarak bir kez daha Uğur Ofset ve Matbaa ile çalışmaktan bizde guru duyacağız, Çünki yaptığı işlerden hep iyi ve olumlu övgüler gelmektedir. Bize bu mutluluğu yaşattığı için kendilerine bir kez daha teşekkür ederiz.

Alanya Ugur Ofset Matbaa1

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.