Tesettür Giyimde Renk Uyumu

12.11.2021
338

Tesettür giyimde kıyafetlerin rahatlığı kadar renkleri de oldukça önemli bir konudur. Bayanlar her zaman giyim ile birlikte bulundukları ortamda gözleri üzerlerine çekmek isterler. Ancak bazı durumlarda yapılan yanlış kıyafet ve renk seçimleri güzelliklerine gölge düşürebilir. Bu konuda Alanyalılara Alanya tesettür giyim ürünleri satan Kanaat Giyim firması yardım ediyor.

Tesettür giyimde siyah renkli kıyafetler, en çok tercih edilen renklerin başında gelmektedir. Her kadına en çok yakışan renk siyahtır. Siyah giysiler kadınların dolaplarında olmazsa olmazlar arasındadır. Siyah kıyafetler bunun dışında oldukça kolay kombinlenen bir renktir. Bu sebeple siyahı genellikle parlak renkli kıyafetler ile kombinleyebilirsiniz.

Bunun dışında tesettür giyiminde genellikle bayanların en çok tercih ettiği renklerden bir diğer ise yeşildir. Yeşilin pek çok tonu bulunmaktadır. Bunlar: su yeşili, mint yeşili, koyu yeşil, asker yeşili, yaprak yeşili vb. Yeşil rengi koyu tonlar ile kombinlemeniz sizleri olduğunuzdan daha zarif ve şık gösterecektir. Yeşili saman sarısı, bej, ekru ve dore gibi renkler ile bir arada kullanmaya özen göstermelisiniz.

Alanya Eşofman Seçimi

Eşofman seçimi sanıldığı gibi basit bir konu değildir. Elbette eşofman tercihinde bazı dikkat edilmesi gereken noktalar bulunmaktadır. Yaşlı, genç, çocuk, kadın, erkek demeden her yaş grubundaki insanlar hayatlarının büyük bir bölümünü eşofman giyerek geçirmektedir. Oldukça rahat olan bu kıyafetler kullanım açısından da oldukça rahattır. “Eşofmanda moda olur mu?” demeyin. Her kıyafetin modası olduğu gibi, eşofmanında modası oluyor. Eşofmanların renk renk, çeşit çeşit modelleri bulunmaktadır.

Eşofmanda bu sene neon modeller oldukça revaçta Alanya eşofman modelleri arasından dilediğiniz seçebilirsiniz. Kanaat giyim Alanyalıların eşofman ihtiyaçlarını karşılamak için sürekli olarak çalışmaktadır.

Alanya Bayan Giyim

Bayanlar giyimlerine oldukça önem vermektedir. Bu sebeple kendilerini en iyi Alanya bayan giyim ürünleri ifade etmektedir. Kombinleri ile göz dolduran bayanlar zevklerini ve kişiliklerini bu kıyafetler ile yansıtmaktadır. Bu sebeple tercih ettikleri kıyafetler onlara farklı bir anlayış katmaktadır. Bayan giyimlerinde dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, tercih edilecek kıyafetin doğru ortamda giyilmesidir.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.