Evde Yapabileceğiniz 3 Dekorasyon Aksesuarı ve Yapımı

02.01.2022
220

Bayanlar için evde oturarak hiçbir şey yapmadan beklemek çok sinir bozucudur. Bu nedenle bayanlar belirli dönemlerde ev işleri ile uğraşmanın yanı sıra aynı zamanda farklı ufak işlerle de uğraşmayı severler. Her evde en çok bulunan şeylerden biri de mobilya aksesuar ürünleridir. Şimdi bayanlar için evde boş zamanlarını dolu bir şekilde geçirecekleri birkaç ufak dekorasyon eşyası yapımından bahsedeceğiz.

 ŞAMPUAN KUTUSUNDAN KALEMLİK YAPIMI

Şampuanlarımız bitince genelde kutusunu çöpe atarız ve aklımıza o kutuyu kullanabileceğimiz gelmez. Şimdi size bite şampuan kutularınızı en iyi şekilde değerlendirebilmenizin yolunu söyleyeceğiz. İlk olarak şampuanınızı elinize alın ve üzerindeki ambalajları tamamen koparın. Daha sonra şampuanınızın kapak kısmından 3cm koparın. Makasla veya başka bir kesici aletle yapabilirsiniz. Daha sonra renkli el işi kağıtlarınız ile ortaya çıkan kutuyu sarın. Bu kağıtların üzerine çeşitli şekiller çizerek daha güzel görünmelerini sağlayabilirsiniz. Artık çocuk odanız için çok güzel bir kalemliğe sahipsiniz.

 DÜĞME VE BONCUKLARLA RENKLİ ABAJUR YAPIMI

Düğme ve boncuk gibi süs eşyaları evlerde en çok kullanılan şeylerin başında gelir. Bunları kullanarak çok güzel bir abajur ortaya çıkarabilirsiniz. Evinizde bulunan kullanmadığınız bir abajurun üzerine farklı renklerde boncuklar ve düğmeler yapıştırarak muazzam bir ışıklandırmaya sahip olabilirsiniz. Yatak odanız için çok iyi bir eşya olacaktır. Düğme ve boncukları sırayla veya ikişer ikişer dizmeyi deneyebilirsiniz. Ya da dizerken çeşitli şekiller çizebilirsiniz daha iyi görünmesi için. Bu tamamen sizin hayal gücünüze ve zevkinize kalmış bir şey. Yaptığınız bu abajurları hediyelik olarak diğer misafirlerinize de götürmeniz mümkün.

 TAHTALAR İLE PET YUVASI YAPIMI

Evcil bir hayvan besliyorsanız size çok güzel bir fikir sunacağız. Boş zamanlarınızda oturmak yerine kediniz için güzel bir yuva yapabilirsiniz. Hem de bunu çocuklarınız ile birlikte de yapmanız mümkün. Oldukça basit ve eğlenceli olan bu yöntemde ihtiyacınız olan şeyler büyük boy 4-5 adet tahta ve boyadır. Tahtaları yuva yapılabilecek şekilde kırıp daha sonra bir araya getirmelisiniz. Son olarak yaptığınız yuvayı güzel bir renge boyayın. Yuvanın üzerine hayvanlarınızın resimlerini veya fotoğraflarını da koyabilirsiniz.

Alanya Hediyelik Dekor ve Mobilya Mağazası Efuli Evim

Firmanın Bilgilerine Ulaşın

Konum ; Hacet Mh. Alaiye Cad. No : 39 Alanya

Tel. 0 538 951 52 11

Efuli Evim

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.