Sevgililer Gününde Alınabilecek 5 Dekoratif Ürün Tavsiyesi

25.12.2021
181

Sevgililer günü birçok insan için en özel günlerden biridir. Evli de olsan bekar da olsan sevgililer günü mutlaka insan sevdiğinden bir hediye beklemektedir. Sizce de öyle değil mi? Çünkü bu özel günde herkes kendisini sevdiği insanın yanında farklı olduğunu aldığı hediye ile anlamlandırmaktadır.

Günümüzde son moda sevgililer günü hediyeleri dekoratif ürünlerden yana olmakta olup bu alanda farklı dekorasyon ürünleri ön plana çıkmaktadır. Dekorasyon hediyelik ürünlerin farklı tasarımları ile evlerinize farklı bir görünüm kazanmaktadır. Kadınlar için dekorasyon çok önemli olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Bu nedenle seçeceğiniz dekoratif ürün mobilya aksesuarı, duvar aksesuarı ya da masa üstü aksesuarları olabilir. Sevgililer günü hediyesi olduğu için en özel yere uygulanan ürünlerde özel tasarımlarda yapılmaktadır. Sevgililer gününde alınabilecek olan 5 dekoratif ürün tavsiyesi şu şekildedir.

Parçalı ya da bütün kanvas tablolar;

Evinizdeki mobilya aksesuar çeşitlerine göre, uygun şekilde hazırlanabilen parçalı ya da bütün kanvas tablolar sevgililer günü için en ideal hediye seçenekleri arasındadır. Kanvas tabloları için resimlerinizi bu işin yapan firmalara göndererek resimlerinizi tablolara özel tasarım olarak yaptırabilmeniz olanaklıdır. Bu tasarımlar sevdiğinize büyük bir sürpriz olacak ve onu şaşırtacaktır. Aynı zamanda kanvas tablolar manzara, tarihi bir alan, çiçek resimleri, hayvan resimleri, kalp şekilleri gibi onlarca farklı şekilde tek ya da parçalı olarak sevgililer gününde alabilirsiniz.

En özel aşklar için taş baskı tablolar;

Dekoratif ürünler arasında günün son modası taşlara yapılan baskılardır. Bu ülkemizde popülerleşmeye başlamış ve istediğiniz her resmi taşların üzerlerine baskısı yapılabilmektedir. Bu dekoratif hediye için sevgililer gününden yaklaşık 5 gün önce bu işi yapan firmalar ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Magnetler;

Evinizin her tarafını resimlerle süslemek isteyen sevgililer için en alternatif özel seçenekler arasındadır magnetler. Her türlü mobilyanıza uygun şekilde dizayn edilen magnetler sevginizi oldukça romantik kılmaktadır.

Fotoblog duvar saatleri;

Günün her saatinde sevdiğiniz kişi göz önünde olsun istiyorsanız fotoblog saatler tam size göre tasarlanmış bir sevgililer günü hediyesidir. Birlikte olduğunuz kişi ile resminizi ayarlayıp ve altına da iletmek istediğiniz mesajı yazmanız yeterlidir. Bu şekilde saatlere baskı yapılmakta ve harika bir duvar dekorasyonu oluşturmaktadır. Sıra dışı aşklar için en ideal bir hediyedir.

Yastıklar;

Mobilyalarınızda farklı bir yastık olmasını istiyorsanız farklı aşk sözleri ile bezenmiş yastıklar tam size göre. Mobilya aksesuarında en önemli öne çıkan evli çiftler için öne çıkan hediyelerdir. Bu yastıklara resimlerinizde basılabilmektedir.

Ev ve Ofis Dekorasyonunda vazgeçilmez aksesuarları arasında, kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alan Dekoratif Ayna, Kristal Ayna ve son zamanlara Parça Aynalar ile Evinize ve Ofisinize şıklık katabilirsiniz.

Aynalar da Dekorasyon haricinde, bulunduğu alanı da büyük gösterme özelliğine sahip olmasından dolayı salonlarda, banyolarda ve ofislerde sıkça kullanılmaktadır.

Dekorasyon aynaların üretimi özel işçilik gerektirdiğinden dolayı, konusunda uzman ve profesyonel ekipler ile Ankara’daki imalathanemizde yapılmaktadır.

En modern aynalar ile cümleye başlayıp tüm ayna ve cam işlerini ile ev, ofis otel ve motele kadar her türlü projelerinizde yer almak isteriz, Ama !….. Tüm Dekoratif Aynalarda Ürün, Desen, Çeşitlilik, Fiyat ve Kalite konusunda iddialıyız.

Aklınızda Bulunsun » Dekoratif Aynalar, Kristal Aynalar, Parça Ayna, Kırık Ayna, Büyük Ayna, Dekorasyon Aynası, Ayna Dünyası, Bombeli Ayna, Kristal Ayna, Ayna Modelleri, Kumlama Ayna, Baklava Dilimli Ayna, Bizote Ayna, Rodaj Ayna, Dekoratif Ayna, Alanya Ayna, Duvardan duvara ayna, Baklava Dilimli Ayna modelleri, Ayna Sarayı, CNC Kesim Aynalar,

Alanya Hediyelik Dekor ve Mobilya Mağazası Efuli Evim

Firmanın Bilgilerine Ulaşın

Konum ; Hacet Mh. Alaiye Cad. No : 39 Alanya 

Tel. 0 538 951 52 11

Efuli Evim

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.