Aynalar ile Evinizi Nasıl Geniş Gösterebilirsiniz

31.12.2021
328

Ev dekorasyonu son yıllarda her ailede önemli bir konu haline gelmiştir. İnsanlar evlerini döşerken zaten kaç yılda bir defa yapıyoruz bari en iyi şekilde evimizi döşeyelim diye düşünüyor. Bu düşüncelerinde çok haklılar. Evinizi bir defa güzel ve uyumlu döşediniz mi çok uzun seneler bir daha evinizde değişiklik yapmanıza gerek kalmaz. Özellikle salon, dekorasyon konusunda en çok dikkat edilmesi gereken bölümdür. Ev dekorasyonunda mobilya aksesuar evin daha şık görünmesi için çok önemlidir. Genelde bu ihtiyacı yeni ev sahibi olanlara misafirleri hediyelik eşya olarak getirmekteler.

Küçük bir salonunuz olsa dahi bunu iyi bir dekorasyon ile çok geniş göstermeniz mümkün. Aynı şekilde büyük bir salonunuzu da yanlış dekorasyon ile çok küçük gösterebilirsiniz. Bu sorunu çözmek için sizlere aşağıda birkaç ufak tavsiyede bulunacağız.

 Aynaların Ev Dekorasyonundaki Önemi

Her evde muhakkak birkaç tane ayna bulunur. Aynalar çok çeşitlidir ve kullanım alanları oldukça farklıdır. Örneğin el aynası dediğimiz genelde bayanların cilt bakımlarını yapmak için kullandıkları aynalar bulunmakta iken aynı zamanda boy aynası dediğimiz dev aynalar da bulunmaktadır. Bu aynalar evin görüntüsünü başlı başına değiştirebilir. Öyle ki aynanızın durduğu yer bile odanızın görüntüsünü tamamen değiştirebilir. Buna genelde Avrupa’da “aynaların büyüsü” denilmektedir.

 Evinizi Daha Geniş Göstermenin Püf Noktaları

Küçük evde oturmak çok çocuklu ailelerin en büyük sıkıntısıdır. Özellikle anneler bu durumdan çok şikayetçi olmaktadır. Bunun önüne geçebilmek için çeşitli yollar arayan ev hanımları genelde pek bir sonuç alamazlar. Şimdi onlara çok önemli bir yöntemden bahsedeceğiz. Aynalar yardımız ile odalarınızı ve salonunuzu olduğundan çok daha geniş göstermeniz mümkün. Öncelikli olarak evinize her oda için minimum 2 adet biri boy aynası diğeri ise vitrin aynası olmak üzere iki ayna almalısınız.

Daha sonra bu aynaları kapınızın girişinin bulunduğu konuma göre saat 11.05 i gösterecek şekilde dekore etmelisiniz. Bu sayede kapıdan giren herkes sol ve sağ köşelerdeki aynaların yansımaları sayesinde odanızın çok büyük olduğu hissine kapılacaktır. Aynalarınızın aynı boyda olmaları gerekmez önemli olan uzun ve boy aynası olmalarıdır.

Ayna ihtiyaçlarınızla, En doğru seçimi yaparak size katkı sunan Firma Aşağıda 😉

Alanya Hediyelik Dekor ve Mobilya Mağazası Efuli Evim

Firmanın Bilgilerine Ulaşın

Konum ; Hacet Mh. Alaiye Cad. No : 39 Alanya

Tel. 0 538 951 52 11

Efuli Evim

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.