Evye, Banyo, Lavabo, Muftak Bataryası Montaj Ustası

20.11.2021
259

Batarya montajı konusunda yardıma mı ihtiyacınız var. Doğru adrestesiniz. Sizlere lavabo bataryası montajı, evye bataryası montajı, banyo bataryası montajı ve taharet musluğu montajlarında sizlere en iyi hizmeti uygun fiyatlar ile kaliteli ve güvenli desteği “Alanya Su ve Sıhhi Tesisat Uzmanı” Kamil Ustadan destek alabilirsiniz.

Batarya kendi içlerinde kullanım alanlarında göre ayrılırlar. Manuel ve elektrik sensörlü sistem olarak da kullanım alanlarına göre üretilmiştir ve hayatımızı kolaylaştırması dışında su sarfiyatı önleme konusunda da bir gelişmedir. Bataryaların sıcak ve soğuk olarak iki ayrı model olarak ta bulabilirsiniz.

Günümüzde artık bataryalar bir birinden ayrı özellikte olduğunu incelediğiniz de göreceksiniz. Hem fiyat açısında hemde modern bataryaların bir modellerini yetkili bayiler vasıtasıyla yada internette araştırma yaptığınızda bulabileceksiniz.

Her kullanım alanı ve uygun fiyatlı bir çok model ve marka bulunmaktadır. Yukarıda bahsedilen tüm bataryaların ayrı özellikleri olduğu gibi ayrı montaj detayları da vardır. Eğer sizde batarya aldınız ve kendiniz değiştirmek istediniz. Kullanım özelliklerine göre montaj detayı mutlaka yer almaktadır. Batarya montajı konusunda tecrübeniz yok ise ileriki zamanlarda yaşayacağınız sorunları eminim duymak istemezsiniz.

Tüm batarya ve armatürlerinizin montajında da kaliteden ödün vermeden profesyonel ellerin montaj yapmasına yer veriniz. Montaj esnasında profesyoneller tarafından yapılmayan bir sürü aksaklıklar oluşabilir. Evye bataryası montajı, lavabo bataryası montajı, banyo bataryası montajı konusunda Kamil Usta ya güvenerek destek alabilirsiniz. Kamil usta  0 533 762 98 64 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Alanya su tesisatçısı olarak sizlere bataryaların montajı hakkında bahsedeceğiz. Bataryalar sıhhi tesisat sistemlerinden soğuk ve sıcak suyu istenilen oranlarda karıştırarak dışarıya akıtılmasını sağlayan armatürlerdir.

Gerek görüldüğünde sadece soğuk yada sadece sıcak olarak akıtılmasını sağlar. Armatürler kendi içlerinde bir sürü marka ve modelden oluşmaktadır. Armatürler kullanım alanlarına göre farklı ebatlarda üretilmişlerdir. Sıralamak gerekirse, lavabo bataryası, evye bataryası ve banyo bataryası dır.

Bataryalarda kendi içlerinde ikiye ayrılır. Normal standart kullanım ve ankastre olarak üretilmiştir. Sensörlü ve manuel olarak ta ikiye ayrılan bataryalardan, elektrik sensörlü olanlar toplu kullanım alanlarında daha çok su sarfiyatını önlemek için yaygındır. Tüm bataryaların özelliklerine göre montaj şeklide farklıdır. Her ürünün içinde nasıl bağlantı yapılacağı ve montaj detayı genişçe yer aldığı broşür mutlaka vardır.

Alanya batarya montaj ekibi olarak şimdi sizlere lavabo bataryası nasıl sökülür bundan bahsedeceğiz. Olabilecek sorun ve tersliklere karşı herhangi bir su baskını veya benzeri bir durum olmaması için önlem olarak bina girişindeki ana vanaya kapatıyoruz. Daha sonra batarya sökme işine başlayabiliriz.

Öncelikle ara musluğu kapatmalıyız. Musluğun içinde kalan suyu boşaltmak için musluğumuzu açıyoruz. Yine de söküm esnasında bir miktar su yere akacaktır. Bu da normaldir. Musluğu lavaboya sabitleyen somunu küçük bir İngiliz anahtarı ile açıyoruz. Somunu çıkardıktan sonra lavabonun altında olan musluğun demir pulunu çıkartıyoruz.

Demir pulu çıkarttıktan sonra bataryayı yukarı çekiyoruz. Altında bulunan plastik contası ile birlikte çıkıyor. Yeni musluğu takarken aynı fleksi boruları kullanacaksak musluk üzerinden de söküyoruz ki yeni musluğu bağlamak kolay olsun. Fleksi spiral hortumları iki üç senede bir yenileri ile değiştirmek bu hortumların yaratacağı su baskını riskini azaltacaktır. Yeni takılan bu boruları da birkaç gün takip edip kontrol etmelisiniz.

Alanya batarya montaj tamiri ekibi olarak sizlere batarya montajı ile ilgili bilgiler sunduk. Alanya’da yıllardır tesisat ekibi olarak hizmet vermekteyiz. Tesisat işlerinizde sizleri mağdur etmemek adına sürekli olarak çalışmaktayız. Bizlere güvenerek yardım isteyebilirsiniz.

 

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.