Telefon Santralleri

16.11.2021
277

Profesyonel çözümlerle birlikte sunulan santral sistemleri için gerekli olan tüm desteği veren Firmalar, küçük ve büyük çaplı telefon santrallerinin kurulum sürecinin başından sonuna kadar size destek oluyor. 6 ve daha fazla kişi arasındaki iletişimin kurulması için gerekli olan sürecin teknik aksamlarının ifade edilmesi için firmamız profesyonel desteklerini sunmaktadır. Alanya bölgesinde hizmet veren Alcom Telefon sistemlerin kurulumu ve çözümü için hizmet alabilirsiniz.

Deneyimli Ekip

Alanında uzman olan birçok kişinin oluşturduğu ekip, güvenilir ve etkin çözümler için her zaman müşteri memnuniyetini öncelikli kullanmaktadır.

Profesyonel kadro ve çözüm odaklı iş birlikleriyle telefon santralleri ve güvenlik konularında destek veren Alcom Telefon aynı zamanda santral sisteminizdeki arızaların da giderilmesini sağlamaktadır. Alanya’nın santral sistemini güvenilir ekibine emanet edeceğiniz firma aynı zamanda ev ve iş yerlerindeki güvenlik kameralarının kurulumu için de çözüm odaklı hizmet verilmektedir.

Alanya’da hizmet veren firma, kullanılan ekipmanların da uygun fiyatlı olan ürünlerden tercih edilmesi nedeniyle kaliteli bir anlayışla ürün satışı gerçekleştirmektedir.

Her işletmede sesli ve görüntülü iletişim ihtiyaçları bulunmaktadır. Bunun bilincinde olan  Alcom Telefon firması Alanyalılar için telefon santrali ürününü ortaya koydu.

Yazılım ve donanımlı olan telefon santrallari ihtiyaca göre büyüklüğü değişmektedir.

Sektör içerisinde uzun yıllardan beri Alanyalılara hizmet veren Alcom, iletişim sistemleri alanında lider konumunda bulunmaktadır. Her ölçekteki kurumların ihtiyaçlarını karşılayan firma alanında uzman ekip arkadaşları ile birlikte çalışmaktadır. Bu sebeple Alanya halkının ihtiyaç duyduğu bütün hizmeti onlara başarılı bir şekilde sunmaktadır.

Alcom Telefon firmasının en temel amacı müşterilerin ihtiyaç duyduğu anlarda onlara hızlı, kaliteli ve kesintili bir şekilde yardım edebilmekte olup firma sizlere kısa zamanda, uzun vadeli pratik çözümler sunmaktadır. Alcom Telefon santral ürünleri son derece uygun fiyattadır ve her bütçeye hitap edebilmektedir. Alcom, müşteri memnuniyetini esas alan bir firmadır. Bu sebeple sizlerin ihtiyacını ekonomik ve kaliteli bir şekilde karşılamaktadır.

Telefon Santralleri

Kablolu – Kablosuz Telefonlar

Kablolu ve Kablosuz telefonlar bir çok model ve taleplerine uygun telefon cihazı çözümleri Karel Farkı ile  Alcom Telefon her an, her model ve özellikte telefonları bulabilirsiniz. Karel kablolu telefonları, sağlam tasarım, dayanıklı ve estetik görünümü ile bir çok özellikler ve fonksiyonları ile ister ev, ister ofis te kullanabilme özelliğindedir.  Telsiz Telefon Yada Kablosuz Telefonlararın çalışma şekli hat kablosunun ve enerji kablosunun baz bölümüne takılmasından sonra el terminalinin kablosuz şekilde baz ile görüşme yapabilmesi ile iletişim kurmayı sağlar.

Günümüzde bu iletişim yöntemine Dect diyoruz. Dect teknolojisinin tercih edilme sebeplerinin en başında yüksek güvenlik ve sorunsuz bir şekilde kaliteli temiz bir iletişim sağlamasıdır. Kablosuz telefonların çekim mesafesi kullandığı alanlara göre değişiklik göstermektedir. Her telefonun farklı özellik yapılarına göre görüşme kalitesinde değişikikler göstermektedir. Sizin için en iyi verim ve kullanım rahatlığı sağlayacağınız modeller keşif sonrasında belirlenerek tavsiye edilen model ve tip belirlenecektir. Sizin İçin en uygun çözümü sunması için satış temsilcilerimiz ile irtibata geçiniz. Firmamızda sektörün önde gelen markaların da kablolu ve kablosuz telefonlarını da temin konusunda destek vermekteyiz.

Telefon Santralı Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kapasiteye dikkat etmelisiniz. Telefon santralleri 2’ye ayılır. Bunlar dış hat ve iç hat kapasitesi. Burada ürün satın alırken kapasitenin istenilen ölçüde genişleyebilir olmasına dikkat etmek. Görüntülü görüşme, günümüzde artık neredeyse ihtiyaç haline geldi. İletişimde mesafeyi ortadan kaldıran görüntülü görüşmeler sizlerin aslında daha salıklı ve daha şeffaf bir şekilde iletişim kurmanızı sağlar. Bu sebeple satın alacağınız ürünün görüntülü görüşme özelliğinin olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Konferans özelliği sayesinde aynı anda birden fazla kişi ile görüşebilmek için, telefon santralınız içerisinde konferans özelliğinin bulunması gerekmektedir. Bu şekilde haberleşme süresini kısarak, zamandan tasarruf edeceksiniz.

Alanya GSM Terminali Kurulumu

Alanya esnafının en çok tercihi uygulamalardan olan GSM sistemini sabit sisteme çevirme işini başarılı bir şekilde gerçekleştiren  Alcom Telefon kurumsallaşma sürecinin temel ihtiyaçlarından olan iletişime dair her konuda teknolojik çözümler sunuyor. Güvenli ve kesintisiz hizmet seçenekleriyle her zaman santral sistemlerinde %100 çözüm sağlanıyor.

Karel Telefon Santralleri

Alanya Telefon Santral Sistemleri

Küçük çaplı işletmeler ve şirketler için telefon trafiğinin başarılı bir şekilde yönetilmesi için Alanya telefon santralleri konusunda güvenilir adresiniz  Alcom Telefon Telefon ile ihtiyacınız olan sistemin kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz.

İletişim en önemli konu olduğu günümüzde, bazı iş dalları telefonla iletişime bağlıdır. Bu yüzden her zaman kararlı bir sistemle çalışan santral sisteminin kurulumu ve bu sistemde kullanılan telefonlardaki bağlantı trafiğinin bilinçli kişilerce yapılması önemlidir.

Alanyalılar için hizmet veren Telefon Firması, bu sorunun kısa sürede çözülmesi için hizmet veriyor olacak. Alanya telefon kurulumu ve santral seçenekleri için firma bilgilerine ulaşabilir, iletişime geçebilirsiniz.

Küçük Kapasiteli Telefon Santralleri

Küçük kapasiteli santral sistemleri için genelde küçük işletmeler talep gösterir. Bu yüzden genelde 2 dış hat 6 dahili hat içerirler. Birçok işletme bu sistemi tercih eder. Hem hızlı hem de pratik kullanım imkanı vardır. Bu yüzden kapasite dahilinde hizmet almak istediğinizde mutlaka küçük santral çözümlerini denemelisiniz.

Büyük Kapasiteli Telefon Santralleri

Okul, hastane gibi kapasitesi yüksek olan yerlerde tercih edilen telefon santralleri, büyük kapasiteli telefon santralleri olarak bilinir ve abone sayısı, dış hat kapasitesi yüksektir.

GSM Terminalleri

GSM hattının sabit hat gibi kullanılması son yıllarda çok tercih edilmeye başladı. Bu uygulamaların GSM terminalleri ve FCT cihazlarıyla yapılması mümkün olduğu için Alcom Telefon Sistemleri  Alarm, Güvenlik ve Kamera Sistemleri Telefon ekibinden destek alarak gerekli uygulamaları yaptırabilirsiniz. GSM terminalleri ve diğer telekom sistemleri, santrallerle ilgili olan her türlü problemin çözülmesi için hizmet veren Alcom Telefon, Alanya’daki firmaların da çok sık tercih ettiği bu sistemi aynı gün içinde kurup kullanmanızı sağlıyor.

Alcom Telefon Sistemleri

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.