Teras Nasıl Dekore Edilir

31.01.2022
570

Teras dekorasyonu için açık renk minimal mobilyalar tercih edilebilir. Teras dekorasyonu için saksı çiçekleri ve şık aydınlatmalar oldukça modern bir hava verecektir. Bununla birlikte yer döşemesinin belli bölümlerinde veya duvar yüzeyinde doğal taş uygulaması teras dekorasyon fikirlerinden yalnızca birkaçıdır. Yer döşemesi üzerinde çakıl taşları kullanılarak şerit görünümü oluşturulabilir.

Şerit görünümü verilen bu çakıl taşlarının içerisine ya da spot aydınlatma ürünleri yerleştirilebilir. Ayrıca bu çakıl taşlarının arasına bambu seperatörler de yerleştirilerek teraslara doğal bir hava verilmesi sağlanabilir. Teraslarda büyük minderlere sahip olan oturma grupları tercih edilebilir. Bu sayede hem rahat hem de güzel görünümlü oturma alanları oluşturulması mümkün olur.

Teras Nasıl Dekore Edilir?

Teraslar rahatlığın ve konforun ön planda tutulduğu alanlardır. Birkaç farklı eşya ile teraslara bohem bir hava verilebilir. Ahşap mobilyalar, renkli minderler, makrome ürünler ve püsküllü hamaklar kullanarak teraslara muhteşem bir görüntü katmak ve mümkün. Ayrıca Japon feneri, renkli motiflere sahip olan kilimler ve davul salıncaklar ile mükemmel bir Bohem dekorasyon yaratılabilir. Ayrıca teraslarda klasik ve modern formları bir araya getirerek konforlu ve şık bir teras dekorasyonu yapmak ve mümkündür.

Klasik Teras Dekorasyonu

Teraslarına klasik bir hava vermek isteyenler ferforje mobilyaları kullanabilir. Ferforje mobilyalar kıvrımlı hatlara sahiptir ve kullanılmış olduğu mekanları hareket katar. Teraslarda ferforje mobilyalar yemek köşelerinde oldukça ideal bir seçimdir. Terasların oturma bölümlerinde oryantal motiflere sahip olan özel tasarım ahşap sedirler tercih edilebilir. Ayrıca teraslarda ekonomik çözümler için ikinci el teras mobilyaları da tercih edilebilir

Terasımı Neden Dekore Etmeliyim?

Evlerin terasları her mevsim kullanılabilen özellikle yaz ve bahar aylarında keyifli vakit geçirilebilecek son derece özel alanlardır. Bu alanları kendi zevkinize göre dekore etmek hatam kendi üretebileceğiniz eşyalar ile süslemek hem sizin için hem de sevdikleriniz için oldukça hoş bir görüntü ortaya çıkaracaktır. Dekore edilmiş bir terasta kendiniz ve sevdikleriniz daha keyifli ve daha konforlu vakit geçirebilirsiniz. Teras dekorasyonu için kendiniz fikir üretebileceğiniz gibi farklı dekorasyon sitelerinden ya da dekorasyon dergilerinden ilham alabilirsiniz.

Mimarlık Konusunda Destek Almak istiyorsanız, Ücretsiz Keşif İmkanından yararlanabilirsiniz.

Alanya Mimar » Mustafa Toklu Mimarlık Ofisi

Mimarlık Ofisi İnstagram Adres » https://www.instagram.com/toklu_mimarlik/

 

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.