Antre Dekorasyonu Nasıl Olmalı ?

19.10.2021
486

Efuli Evim ürünleri ile geniş antre dekorasyonunuzu başarılı bir şekilde yapabilmeniz için ihtiyaç duyduğunuz tüm ürünleri bulabilirsiniz.

Peki geniş antreler nasıl dekore edilmeli ve bu bölgelerin en iyi şekilde görünmesi için nelere dikkat edilmeli? Daha doğrusu geniş antre hem güzel hem de işlevsel olarak kullanılan alanların yaratılmasını nasıl mümkün kılar.

Bu konuda profesyonel çalışmaları inceleyerek karar vereceğiniz gibi, dekorasyonda birçok farklı ürün kullanarak antreyi de kullanışlı hale getirebilirsiniz. Antre dekorasyonu nasıl olmalı merak edenler için en iyi seçimleri sıralıyoruz.

 Ayna – Dresuar

En popüler antre kombinlerinden olan ayna ve dresuar ikilisi başarılı bir şekilde antrenizi planlar. Küçük antrelerde de çok sık tercih edilen bu alan genelde anahtarlık gibi ürünlerin konduğu bir çekmeceli dresuar ve ona uygun olan bir aynadan ibarettir.

Büyük antrelerde bu ikilinin yanı sıra antre mobilyaları arasında popüler olan markizler ve puf koltuklar tercih edilebilir. Eğer alan köşeyle, köşeli puflarla kombin tamamlanabilir.

Puf Koltuk – Ayakkabılık

Ayakkabı, dış giyim ürünleri, şemsiyeler ve diğer sokak aksesuarlarının bulunduğu portmantolar, puf koltuklarla kombinlenmektedir. Bu koltukların bulunma amacı dekoratif olmakla birlikte, ayakkabı giyinip çıkarmak, son hazırlıkları yapmak için bir geçiş alanı olmaktır. Geleneksel antre dekorasyonu denildiğinde bu seçim daha popüler olmaya başlamıştır.

Işıklandırma – Tablo

Villa tipi müstakil evlerin girişinde ya çok büyük ve led ışıklandırılmış bir tablo ya da aynı büyüklük ve görkemde bir ayna yer alır. Çoğu zaman bir tarafta bu şekilde bir kullanım varken diğer tarafta gömme dolap vardır. Genelde yazlık evlerde ve lüks konutlarda bu şekil bir kombin tercih edilir.

Gömme Dolap – Ayna

Alanya mobilya aksesuar mağazası Efuli Evim’de bulacağınız en güzel aynaları bu kombinlerde kullanabilirsiniz. Gömme dolap kullanıldığında en sık tercih edilen tamamlayıcısı aynalardır. Evin genel dekorasyon stiline uygun şekilde tercih edilen aynalar, varak, gümüş ya da ahşap detaylarla kullanılabilmektedir.

 

Tüm dekorasyon teması evinizin genel temasıyla uyum içinde olduğunda çok şık bir giriş ve salon yaratmak mümkün olabilir.

EFULİ EVİM | Hediyelik » Dekor » Mobilya Aksesuar 

https://esnafvitrinim.com/firma/efuli-evim-hediyelik-dekor-aksesuar

Google Maps ile Navigasyon » https://g.page/Efulievim

Alanya Hediyelik Dekor ve Mobilya Mağazası Efuli Evim

Firmanın Bilgilerine Ulaşın

Konum ; Hacet Mh. Alaiye Cad. No : 39 Alanya

Tel. 0 538 951 52 11

Efuli Evim

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.