Modern Varak Ayna Modelleri

03.01.2022
717

Sarayların vazgeçilmezi olan varak ayna takımları günümüzde birçok evde kullanılmaktadır. Her ne kadar modern tasarımlarla ortaya çıksalar da hala bu ürünlerin gösterişli evlerde ve büyük mekanlarda kullanılmaları durumunda kaliteleri ortaya çıkmaktadır.

Varak ayna denildiğinde akla gelen fon renkleri bordo ve çam yeşili tonlarıdır. Bu yüzden mekanın en iyi şekilde değerlendirileceği geniş koridorlar ve salonlarda bu eşyanın hakkını verecek tasarımlar yaratmak mümkün olacaktır. Küçük ve dar evlerde kullandığınız varan ayna küçük bile olsa evinizi sıkışık göstermekten öteye gitmeyecektir.

Sadece büyük evlerde değil, iş yeri olarak da büyük ve klasik çizgileri yansıtan evlerde kullanılmalıdır. Bu yüzden modern varak ayna modelleri de klasik çizgileri olan evlerde tercih edilir.

Gümüş Varak Ayna

Modern evlere altın varak aynaya nispeten daha fazla yakışan gümüş varak ayna modelleri glas ayna şeklinde de kullanılmaktadır.

Klasik kesim aynalar ya da farklı özelliklere sahip olan desenli aynalar gümüş  varaklı olarak tercih edilebilir. Modern evlerde genelde salon ve antre bölgelerinde kullanılan gümüş varaklar, dresuarlarla birlikte tercih edilir.

Gümüş oymalı tasarımlar gibi farklı seçenekleri bulunan aynalar, tasarımınıza göre tercih edeceğiniz birçok farklı alternatifi sunmaktadır. Gümüş varaklar, parlak ve mat olmak üzere iki farklı şekilde kullanılabilir. Özel bir seçim söz konusu olduğunda gümüş ve altın bir arada da kullanılabilir.

Tamamen kişiye özel tasarımlarla mekanın ruhunu en iyi şekilde yansıtacak olan tasarımlar yapmak isterseniz önce iç mekanlarınızın temel tasarımlarını oluşturup ayna seçimi yapmalısınız.

Varak Ayna Takımları

Klasik bir salon ya da antre elde etmek isteyenlerin tercih edeceği varak ayna takımları, konsol, dresuar, ayna ve küçük çerçevelerle tercih edilmektedir.

Bu takımları genelde antrelerde markiz koltuklarıyla birlikte görürüz. Ancak salonlarda da kullanılabilirler. Malzeme kalitesine göre değişen fiyatlarla satılan varak ayna takımları otellerde çok sık kullanılır.

Klasik bir stili olan otel dekorasyonlarında varak takımların odalarda ve ortak kullanım alanlarının yanı sıra tuvaletlerde kullanıldığı birçok tasarım vardır. Tamamen genel konsept değerlendirilerek karar verilen ayna takımların kullanımı iç mimarın tasarımına göre değişebilmektedir.

Alanya Hediyelik Dekor ve Mobilya Mağazası Efuli Evim

Firmanın Bilgilerine Ulaşın

Konum ; Hacet Mh. Alaiye Cad. No : 39 Alanya

Tel. 0 538 951 52 11

Efuli Evim

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.