Evinizi Ucuza Dekore Edebileceğiniz 4 Tavsiye

26.12.2021
185

Güzel görünümlü evleri görünce çoğu kişi iç geçirir. Şık bir şekilde dekore edilmiş bir eve kimse hayır diyemez. Ancak çoğu kişi dekorasyon işlerinin oldukça pahalı olduğunu düşünür ve bu işlere girişmek istemez. Ama zevk parayla satın alınamaz bu nedenle zevkli ve doğru tercihler yapıldıktan sonra son derece güzel bir eve sahip olabilirsiniz. Bu yazıda en dekoratif evleri oluşturmak için bir kaç basit püf noktası verilecektir. Oldukça ucuz ve maliyeti az olan bu yöntemlerle güzel bir eve sahip olabilirsiniz.

Eskiyen Eşyalar ile Mobilya Aksesuar

Çoğumuz mobilyalar eskiyince bir an önce bu mobilyalardan kurtulmak ister bu nedenle gördükleri ilk eskiciye verirler yada çöpe atarlar. Aslında bu eski mobilyalarla çok şık dekorasyonlar oluşturulabilir. Eskiyen tahta mobilyalarından şık bir sehpa ya da raf yapabilirsiniz. Hem ucuz hem pratik olan bu yöntemle kolayca dekoratif bir ürün ortaya çıkarmış olursunuz. İşe yarayacak mobilyaların bazı kısımlarını saklayarak bunları bu tür işlemlerinizde kullanabilirsiniz. Eskiyen bir dolaptan bir sehpanın üst yüzeyini oluşturabilirsiniz. Renkli boylarla boyayarak şık bir dekorasyon ortaya çıkarabilirsiniz.

Tahta Sandıklar ile dekorasyon

Eskiyen tahta sandıklardan da oyuncak sepeti hediyelik eşya sepeti yapabilirsiniz. Bu tahta sandıkları boyayarak istediğiniz tarzda aksesuar ortaya çıkarabilirsiniz.

Yastıklarla Yapılan Dekorasyon

Salonunuz gözünüze boş geliyorsa bir aksesuar bulamıyorsanız iyi bir fikir verebiliriz. Eskiyen kıyafetler örtüler hepsi bu iş için uygundur. Odanıza renkli yastıklar ve puflar koyabilirsiniz. Peki, nasıl yapılacak? Eskiyen yada hiç kullanmadığınız evinizde bulunan kumaşları bir araya getirin ne yapabileceğinize bir bakın. Öncelikle iç astar oluşturmak için en eski soluk parçalardan bir yastık kılıfı oluşturun. İçine pamuk koyun. Pamuk yoksa bile eski püskü şeyleri koyun. Sonra dış kılıfı için sevdiğiniz desenli bir kumaşı seçerek dikip yastığa geçirin. Düz bir kumaş ise düğmelerle bile süsleyebilirsiniz. Düğmeden gözleri olan bir baykuş veya kardan adam şekli fena olmaz.

Dikişli yastıklar

Yastık fikrini sevenler için bir öneri daha vermek gerekirse: yastıkları seven ve farklı şeyler tasarlamak isteyenler için ellerinde hiç bir şey yok ise renkli iplerden dikişler yaparak hayvan karikatürü çiçek deseni oluşturabilirsiniz. Böylece evinizin boş kısımları şık yastıklar ve puflarla dolacaktır. Sizin tercihinize göre kare dikdörtgen yuvarlak her türlü şekilli yastık dikebilirsiniz. Ayrıca sevdiklerinize bile bu yaptığınız yastıkları hediye edebilirsiniz.

Alanya Hediyelik Dekor ve Mobilya Mağazası Efuli Evim

Firmanın Bilgilerine Ulaşın

Konum ; Hacet Mh. Alaiye Cad. No : 39 Alanya

Tel. 0 538 951 52 11

Efuli Evim

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.