Tesettürlü Bayanlar Selin Kuaför ile Tanışmadan Gelin Olmayın

09.12.2021
503

Düğün yapacağınız zaman yaklaştı, Unutulmaz bir gelin başı yaptırma konusunda da yüz tipinize uygun gelin başı yaptıracaksınız. Gününüzün bir çoğunu internette model seçmek için zaman harcıyorsunuz. Peki hangi model gelin başını yaptıracaksınız, kara verdiniz mi ?

Gelin başınızın ihtişamlı olduğu kadar, kullanacağınız aksesuarların da apayrı bir yeri olduğunu unutmayınız. Tesettür yada modern bir gelin başı yapma konusunda Alanya’ da Selin Kuaför olarak hizmet vermektedir.

Tesettürlü Bayanlar Bizimle Tanışmadan Gelin Olmayın 

Kapalı bayanların evlilik öncesi düğün ve kına öncesi, dergilerden, internetten ve sosyal medyadan birçok modellere bakıp araştırma yapmışlarıdır. Biliyorsunuz ki tesettür gelinlik için mutlaka bir çok kuaför salonları var, ana faaliyet konusu Kapalı Tesettürlü kuaförleri tercih etmeniz en özel gününüzde sizi yansıtacak modelleri çıkartacak kuaför ile görüşmek istersiniz..

Günümüzde oldukça popüler olan ve bir çok kapalı bayanların tercih ettiği tesettür gelin başlarını yaptırmak için mutlaka Selin Kuaför ile iletişime geçin.

Sizlere bu anlamda katkı sağlamak için gerek yapılan modellere gerekse hayalinizdeki modelleri yaptırmak için mutlaka görüşmenizde fayda var. Kapalı bayanların oldukça yoğun talep ve istekleri doğrultusunda genellikle tesettür modeli tercih etmektedirler.

Tesettürlü kapalı bayanların gelin başı yapımında diğer modellere göre kapalı modelleri seçmesindeki amaçları, başında kolay kolay kaymaması ve uzun süreli kalmasındandır.

Bu şekilde hem estetik açısından hem de şık bir görünüm ile düğün bitimine kadar bozulmadan kalabilir. Bu yüzden kapalı bayanların en tercih edilen 1. Sıradaki model olup bu bölgede oldukça talep görmektedir.

Kuaför

En Özel Gününüzü Kesinlikle Şansa Bırakmayın

Bir gelini gelinlikten sonra en çok önem vermesi kuşkusuz Gelin başı yapımıdır. Gelin başı yaptırırken doğru saç modelini seçmelisiniz. Gelin Başı modelleri kişinin yüz şekline göre uygun model belirlemelisiniz. Selin Kuaför tüm müşteri ile özellikle model konusunda alternatif modelleri beğeninize sunar.

Daha önceden belirlediğiniz yada bir yakınınız yada arkadaşınıza çok yakışan bir model sizlere yakışmayabilir. Dilediğiniz zaman ön bilgi alternatif modeller konusunda Kuaför Salonuna gelerek danışabilirsiniz. Tüm modeller günümüzde çok talep gören trend modeller olup internetten yada sosyal medyadan göstereceğiniz bir modeli de uygularlar. Selin kuaför de çalışan tüm personeller kendi alanlarında tecrübeli, profesyonel ve uzmandır.

Gelin başı yapmanın dışında süslü, taşlardan yapılmış aksesuarlar ile tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Bir gelini muhteşem yapan detaylar; gelinliğin doğru tercih edilmesi, gelin başının yüzünüze uygun şekilde yapılması, tülün boyunuza ve saç modelinize göre seçilmesi, tüm aksesuarlar, Gelin Çiçeğin mevsimi  ve konsepte uygun olarak seçilmesi bütünlüğü sağlayacağı için başta eşiniz olmaz üzere düğüne davetli tüm davetlilerin akılda kalıcı bir gelin olduğunuzu ilerleyen zamanlarda gelen tepkiler ile anlayacaksınız.

Gelin Çiçeği konusunda hala karar vermediyseniz Alanya’nın çiçekçisi Selin Kuaför işi yapan Hasan Sevindi beyin, sizlere sunacağı modelleri inceleyebilirsiniz. Gelin çiçeği konusundaYapay Gelin çiçeği ve Canlı Çiçek olarak sunulmaktadır. Alanya Selin Kuaför numaradan ulaşabilirsiniz.

Gelin başı konusunda karar verdiniz, bu özel gün için ömür saklayacağınız fotoğraf albümü konusunda ise uygun fiyat garantisi, ödeme seçenekleri ve kaliteli işçiliği Konusunda Alanya düğün Fotoğrafçısı Foto Ekol den destek alabilirsiniz. O fotoğraflara baktığınız zaman asla pişman olmayacağınız bir fotoğraf stüdyosudur.

Foto Ekol Alanya

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.