Yaşam Kalitesini Artıracak Sağlık Güzellik Ürünleri Burada

05.11.2021
189

Yaşam kalitenizi arttıracak sağlık ve güzellik ürünlerini online alışverişle sizlere ulaştırıyor.

Sole Sağlık yaşam kalitenizi arttıracak birçok avantajla karşınıza çıkacaktır. Son derece özel olan ve memnun kalacağınız seçeneklerle sipariş edeceğiniz sağlık ürünleri tek tıkla kapınızda! Manyetik diz bandı, glutensiz ürünler, alkaline pH damlası ve daha birçok ürün çeşidi için ücretsiz kargo avantajıyla alım yapabilirsiniz.

Alkali Su Ürünleri

Suyunuzu alkalileştirmek için kabartma tozunun etkisine güvenebilirsiniz. Miktar, 0.25 litre su başına 600 mg’dır. Gerçekten de, bikarbonat alkali özelliklere sahiptir. Ve su ile karıştırıldığında, ikincisinin alkali özelliklerini arttırır. Bu nedenle, bir şişe veya bir bardak alın, kabartma tozunun suda çözülmesi için her şeyi iyice sallayın veya karıştırın.

Anyonik olan limonu da kullanabilirsiniz. Bu nedenle limonlu su içerek vücudunuz limonun anyonik özelliklerine göre tepki verecektir. Bu sayede içtiğiniz suyu alkalize etmiş olursunuz. Bunu yapmak için bir sürahiye yaklaşık 2 litre su koyun, limonları sekize bölün ve çeyreklerini suya koyun. Ama her şeyden önce dikkatli olun, çünkü onları aceleye getirmemelisiniz. Ardından sürahinizin ağzını kapatın ve suyun 8 veya 12 saat bekletin.

Dilerseniz suyunuza Alkamine pH damlası da ekleyebilirsiniz. Bunları sağlıklı gıda mağazamız ve internetten satın alabilirsiniz. Normalde, talimatlar şişeyle birlikte verilir. Bu, ne kadar pH koymanız gerektiğini belirlemenize yardımcı olacaktır.

Manyetik Ürünler

Manyetik bantlar grubu, uzvu sıkacak şekilde çalışır ve böylece mekanik olarak yeterli kan dolaşımını teşvik eder. Bacaklarda varis ve ödemin nedeninin sadece kötü, bozulmuş kan dolaşımı olduğunu bilmelisiniz.

Bandın gücü, her biri 800 Gauss gücündeki etkileşimli mıknatıslardan gelir. Bunlar kol bandına özenle gizlenmiştir. Baldırda doğru yerleştirme ve sıkılaştırmadan sonra enerjileri damarları etkilemeye başlar.

Bu sayede aşağıdaki fiziksel etkileri fark edebilirsiniz:

  • Damarların genişlemesini önlemek ve varisli damarların görünürlüğünü azaltmak;
  • Bacakların şişmesinin azalması ve gelecekte oluşumlarının engellenmesi;
  • Ağrının giderilmesi, bacaklarda ağırlık, yorgunluk ve uyuşukluk;
  • Trombozun önlenmesi

Ayrıca aşağıdakileri içerebilecek fiziksel olmayan etkiler de olacaktır:

  • Bacaklarda göze hoş gelmeyen değişiklikler nedeniyle özgüveni geri kazanın ve utançtan kaçının;
  • Sağlıkla ilgili faaliyetler yoluyla iyileştirilmiş refah;
  • Aktif olmak ve kendi tutkularını, sporlarını veya seyahatlerini sürdürmek için artan bir motivasyon;
  • Rahatsızlık hissetmeden işten sonra rahatlamak ve dinlenmek için daha fazla zaman

Harekete geçebilir ve aktif olabilirsiniz, sadece ayakkabılarınızı çıkarıp sonsuza kadar uzanmayı hayal etmekle kalmazsınız.

Manyetik bantlar bileklik nasıl kullanılır?

Manyetik bantlar günde 3 ila 6 saat giyilmesi gereken bir pansumandır. Kolluğunuzu sabah yataktan kalkmadan önce – bacaklarınızda şişlik oluşmadan önce takmanız tavsiye edilir. Bandın uygulanmasını kolaylaştırmak için bacağı nemlendirici krem veya losyon ile kaplayabilirsiniz. Ayrıca cildin aşırı kurumasını önleyecektir.

Manyetik bantlar, bir çorapla aynı şekilde, bandı diz üzerinden çekerek, ancak aynı zamanda bandın parçası baldırda kalacak şekilde uygulanır. Bütün bunlar, manşetteki mıknatısların etkisini arttırdığı için. Uygulamadan sonra tüm pürüzleri, kıvrımları ve kırışıklıkları düzeltin – kafa bandı uzuvlara sıkıca oturmalıdır.

Sağlık Güzellik Ürünleri Almak isterseniz Aşağıdaki Linkten inceleyebilirsiniz. Sormak İstediğiniz herhangi bir konuda çekinmeden arayabilir yada yazabilirsiniz. Sağlıklı Günler Dileriz.

Avantajlı fiyatlar için  internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sağlık Güzellik Ürünleri Burada

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.