Tuvalet Tıkanıklığında Çözüm Ortağınız

22.11.2021
192

Tuvalet gideriniz tıkandı ve sorunun ne olduğunu bilmiyorsunuz, zaman kaybetmeden “Tuvalet Gideri Açma” konusunda uzman bir ekip ile görüşme yapmanız gerekecek. İşte bu durumda Kamil Usta ile görüşebilirsiniz. Sorununuzun hızla çözüme kavuşması için Kamil Usta ile 0 533 762 98 64 nolu telefon ile irtibata geçerek, sizi bu dertten kurtarsın.

Su kaçakları günümüzde sıkça karşılaştığımız sorunlardan bir tanesidir. Su kaçakları Ev, Ofis Apartman, Villa kısaca yaşam alanlarının bulunduğu her ortamda su kaçakları yaşanmaktadır. Su kaçakları genellikle eskiyen yapılardan gerçekleşmektedir. Yeni binalarda su kaçağı da zaman zaman yaşanmaktadır. Su kaçakların yaşandığı yelerlerin eksi yada yeni yapı olması önemli değildir.

Önemli olan tesisatlarda kullanılan malzemelerin 1. Sınıf olmasıdır. Su kaçakları apartmanlarda komşuluk ilişkilerini dahi zora sokacak sıkıntılar yaşanıyor. Su sorunuzun çözümü konusunda bir firmaya ihtiyacınız var. Şunu kesinlikle söyleyebiliriz, doğru yerdesiniz. Sizin tüm su kaçağı sorunun giderilmesi konusundan tutun, tüm su ve sıhhi tesisatı alanında en iyi hizmeti alabileceğiniz Kamil Usta dır.

Tuvalet Kokusu Nasıl Giderilir?

Hemen hemen herkesin maruz kaldığı bir sorundur, tuvalet kokusu. Tuvalet kokusu inşaat yapımı esnasında doğru montaj yapılmamasından kaynaklanmaktadır. Havalandırma boşlukların yetersiz ve Havalandırma boşluğunda bulunan aspiratörün çalışmaması gibi nedenleri sıralayabiliriz.

Tuvalet kokusu giderilmesi konusunda yukarıda bahsedilen konuları çözmeniz gerekmektedir. Size en yakın bir sıhhi tesisat ustası ile görüşerek sorunuzu tam anlatarak çözüm bulması konusunda destek alabilirsiniz.

Son Teknolojik Cihazlar ile Tuvalet Kokusuna Son Vermek Sizin Elinizde.

Son teknoloji ile birlikte yeni projelerde su tesisatlarında koku problemine daha fazla rastlanıyor. Profesyonel tesisatçılar, planlanan işi zamanında uygulayan ve sorunu kısa sürede anlayıp çözüme odaklı çalışan kişilerdir.  Alanya su tesisatçısı firması Kamil usta sizlere yıllardır, su tesisatı konusunda, tıkalı tuvaletlerin açılmasında, lavabo tıkanıklığı açılmasında, bataryaların değiştirilmesinde, klozet, taharet musluğu lavabo değişimi konusunda da hizmet vermektedir.

Kamil usta 7/24 esasına göre çalışır. 0 533 762 98 64 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Tuvaletleriniz Neden Tıkanır?

Islak mendillerin tuvalet giderlerine atılması, rulo halinde büyük tuvalet kağıtların giderlere atılması ve sık sık sifon çekilmemesi, sert cisimlerin atılması, poşetler, bezler, bebek bezlerinin gidere atılması, erime özelliği olmayan tuvalet kağıtlarının atılması, saksı toprağı dökülmesi, katı atıkların atılması gibi sıralayabiliriz.

Tuvalet giderlerine atılan kaba pisliklerden oluşan zararları belirtmek isteriz. Evinizin kötü koku içinde kalması, kötü geçen bir gün, apartman giderinin tıkanması, başkaca dairelerin zarar görme ihtimali, vidanjör hizmeti yardımı alınması gibi hem maddi hem de manevi olarak zararlarınız olabilir.

Tuvalet Kokusu Giderme, Kesin Çözüm!

Yaşam alanlarınızda tuvalet kokusu kadar pis bir şey yoktur. Tuvaletlerden gelen pis koku sadece tuvalet alanı olmayıp, tüm evinizin ortamına pis koku yayılmasına neden oluyor. Zaman zaman kötü kokular apartman boşluğundan dolayı komşuları rahatsız etmektedir. Kötü kokulardan kurtulmak istiyorsanız işin ehli olan firmalar ile görüşerek çözüm bulabilirsiniz.

“Alanya Su ve Sıhhi Tesisatı” ustası Kamil usta tuvalet kokusu gidermesi konusunda son teknolojik cihazlar ile kamera sistemi ile sorun olan bölgeyi anında keşfedip en kısa zaman da hızlı kırık dökmeden tadilatsız bir şekilde ihtiyaçlarınıza cevap vermek için hizmetinizdedir.

Tuvalet Tıkanıklığında Neler Yapmalıyız?

Tuvalet gideriniz tıkandı ve sorunun ne olduğunu bilmiyorsunuz, zaman kaybetmeden “Tuvalet Gideri Açma” konusunda uzman bir ekip ile görüşme yapmanız gerekecek. İşte bu durumda Kamil Usta ile görüşebilirsiniz. Sorununuzun hızla çözüme kavuşması için Kamil Usta ile 0 533 762 98 64 nolu telefon ile irtibata geçerek, sizi bu dertten kurtarsın.

Tuvaletinizde bir sorun var ve siz o sorunun ne olduğunu bilmiyor musunuz? Sorunu bilmediğiniz içinde nerden başlayacağınıza karar veremiyor, kimseye danışamıyor musunuz? Alanya tuvalet gideri açma ekibimizi arayın hemen sorunu teşhis etsin ve sizi bu dertten kurtarsın.

Kötü koku, pis su, taşma, atıkların geri gelmesi, sifonun çalışmaması tuvalet giderinin tıkanıklığının başlıca göstergeleridir. Klozetinizi kendi başınıza açmaya çalışmamalısınız yoksa daha büyük sorunlara yol açabilirsiniz. Tuvalet giderinin tıkanması sorununda en büyük yapılan hatalardan biri de kova kova su dökülmesi, durmadan tuvalet pompası ile pompalamak, marketlerde satılan kimyasal tuvalet açıcılarının kullanılmasıdır. Kezzap bile döktük diyen müşteriler de biliyoruz.

Alanya tuvalet gideri açma ekibi ile size garanti vermekteyiz. Tuvalet tıkanıklığı açma servisi ile evinize, fayanslarınıza, tuvaletinize zarar vermeden, kırmadan, dökmeden, tadilatsız bir şekilde sorununuzu anında çözer. Tıkanan tuvalet giderini açmadan önce kanallarda oluşan tıkanıklığın nedenini teşhis etmek gerekir. Kameralı görüntüleme cihazları ile kısa sürede tuvaleti tıkayan nesne ve atıklar görüntülenir, tıkanıklığın türüne göre tuvalet açma işlemi yapılır. Kameralı görüntüleme cihazları ile tıkanıklığın yerini teşhis eder ve son teknoloji robot cihazlarla anında tıkanıklığı açar. Alanya su tesisatçısı’na güvenebilirsiniz.

Özellikle yazın havanın sıcak olması ile daha çok koku ortaya çıkmıştır. Bu da büyük bir problem teşkil etmektedir. Genel olarak evlerin içinde de koku oluşabilir. Sadece tuvalet kısmında da bu problemle karşılaşabilirsiniz. Eğer apartmanın alt kısımlarında oturuyorsanız bu koku dışarıdan rüzgar ile birlikte evin içine de sinebilmektedir.

Bu koku probleminin çözülmeyeceğini düşünebilirsiniz ancak dediğimiz gibi gelişen teknoloji ile çoğu şeye çözüm bulmak artık çok mümkün. Koku için borulara bakabileceğimiz kamera sistemlerine sahibiz.

Bu sayede giderde kırık, tıkanma ya da çökme var mı görebiliyoruz. Bir giderin çökük olduğunu anlamak için muhakkak kamera sistemi ile bakılması gerekiyor. Bazen su pis olduğundan hiçbir şey görülmeyebilir. Bu gibi durumlarda profesyonel bir ustanın tecrübesi sayesinde bu problemi çözebilirsiniz.

Profesyonel tesisatçıların; matematik ve fizikle ilgili ve bu konularda başarılı olması gerekmektedir, şekil ilişkilerini görebilme yeteneğine sahip, planlanan bir işi uygulayabilme gücüne hakim, ellerini ustalıkla kullanabilen, bedence güçlü ve dayanıklı olmaları gerekmektedir.

Alanya su tesisatçı firması olarak sizlere yıllardır hizmet vermekteyiz. Siz değerli müşterilerimiz bizde su tesisatı için şu durumlarda yardım isteyebilirsiniz; klozet, musluk onarımları, su tesisat borularındaki arızaların giderilmesi için, tıkalı lavabo ve tuvaletlerin açılması gibi hizmetler vermekteyiz.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.