Sole Sağlık » Dünya Sağlık Örgütü Raporu

24.11.2021
371

DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ (WHO) RAPORLARI

Dünya Sağlık Örgütü (WHO) 2004 yılında yayınladığı bir deklarasyonda, Ters Ozmos (Arıtma) sistemlerinden elde edilen “Mineralsiz Suyu” tüketmenin orta vadede:

a)Tüm Çocuklarda algı bozukluğu, tembellik gibi duygu bozukluğu.

  1. b) Erkek çocuklarda homo seksüel duygusu bozukluğu.
  2. c) Kız çocuklarda erken regl olma gibi gelişim bozukluklarına
  3. d) Yetişkinlerde ise ölümle sonuçlanabilecek birçok dejeneratif hastalıkların oluşumuna yol açtığını açıklamıştır.

Reverse Ozmos sistemleri genel yapıları itibarı ile, su içerisinde bulunan bütün mineralleri elimine ederler. Bu su tüketildiğinde, vücudumuz temel mineral ihtiyacını karşılamak için son derece değerli alkali kaynaklarımızı kullanmak durumunda kalır. Örneğin, kalsiyum ihtiyacımızı karşılamak için kemiklerimizden kalsiyum çözmek durumundadır. Österopoz’un temel nede-ni sudan kaynaklı mineral eksikliğidir.

Yukarda da belirtiğimiz gibi Dünya Sağlık Örgütü (WHO) 2007 yılında yayınladığı bir başka makalede “Eğer dünya üzerindeki her insan Mineralli Alkali Canlı Su (Alkamineli Su) içerse, kanser dahil tüm hastalıkların %80 oranında azalacağı ön-görülmektedir” şeklinde görüş bildirmiştir

Dünya Sağlık Örgütü (WHO) içme suyu kalitesi ile ilgili dahili çalışma belgesi olarak yayınlanan nihai raporda (WHO 1980) şu sonuca varılmıştı: “Minerallerinden tamamen arındırılmış (damıtılmış) su, damağa hoş gelmemenin ötesinde, insan ve hayvan organizması üzerinde kesin olarak ciddi olumsuz etkilere neden olur.” Sonucuna varmıştır.

Dünya sağlık örgütü (WHO 1990)  yayınladığı genelgesinde ambalajlara   (damacan veya şişelere) konan minerallerden arındırıldıktan sonra içine tekrar mineral katılmayan su düşük mineralli veya yumuşak suyun uç örneği sayılır, çünkü sertliğin ana etmenleri olan kalsiyum ve magnezyum gibi çözünmüş minerallerden yalnızca az miktarlarda kalır. Vücudun hayati mine-ralleri olan mağnezyum ve kalsiyumun yeterli olmayışı çok ciddi hastalıklara sebep olur.

Dünya sağlık örgütünün (WHO) bir deklarasyonunda “eğer hergün dü-zenli olarak Mineralli Alkali Canlı Su ( Alkamineli su) içersek kanser dahil tüm hastalıkların %80 oranında azalacağı tahmin edilmektedir” açıkla-masını yapmıştır.

Mineralli Alkali Canlı Su (Alkamineli su) içerek yüksek kan basıncı, kalp hastalıkları, egzama, alerji, sindirim sistemi problemleri, diyabetikler, obezite, yüksek tansiyon, alzheimer, nöralji, diz kireçlenmesi, kronik yorgunluk, uykusuzluk, astım, hemoroid, bağırsak düzensizlikleri, gastrik ülser gibi hastalıklardan iyileşen insanlar olduğu rapor edilmiştir.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.