İş ve Personel Kıyafetin Önemi

19.11.2021
542

Alanya iş elbiseleri tamamen çalışanların iş güvenliğini ve sağlığını korumak amacı ile üretilmektedir. Bilindiği gibi iş elbisesi, iş yerlerinde giyilen giysi olarak bilinmektedir. Çeşitli alanlarda çalışan kişiler kendi güvenliklerini sağlamak ve firmaların kurumsal kimliğini en doğru şekilde yansıtmak amacı ile personel ve iş kıyafeti kullanmaktadır.

İş Kıyafetinin Özellikleri

İş kıyafeti alınırken bazı önemli noktalara dikkat edilmelidir. Her iş alanı için ayrı kıyafetler ve elbiseler üretilmektedir. Memur, işçi, hemşire, doktor vb. kişiler iş yerlerinde bazı özel kıyafet giymek zorundadır. Elbette iş kıyafeti satın alınırken bazı özellikleri göz önünde bulundurmalıyız.

Alanya iş kıyafeti satın alırken ilk olarak fiyat, renk, kalite ve rahatlık konularını dikkate almalıyız. Kıyafet sırf rahat diye satın alınmamalıdır. Kıyafeti kullanacak kişinin kıyafeti beğenmesi de son derece önemlidir.

İş Kıyafetinin Fiyatları

İş kıyafeti satın alınırken genellikle en çok dikkat edilen konuların başında para konusu bulunmaktadır. Kıyafete verdiğiniz fiyata göre onun ömrünü belirlemiş olursunuz. Çalışma koşuluna göre kıyafetin rengine dikkat etmelisiniz. Dışarıda çalışacaksanız eğer açık olan lila ve beyaz gibi renkleri tercih etmelisiniz. Temizlik alanında çalışıyorsanız çamaşır suyunu göz önünde bulundurarak, çamaşır suyundan en az etkilenen renkler arasından tercih yapmalısınız.

Satın alınan kıyafette bir diğer dikkat edilmesi gereken konu kıyafette daraltılma veya da genişletme işlemlerinin yapılabilir olmasıdır. Son olarak satın aldığınız kıyafetin uzun ömürlü olmasını istiyorsanız mutlaka kaliteli ürünler arasından seçim yapmalısınız. Burada da yardımınıza Alanya personel kıyafeti ürünlerini satan Lila Form koşuyor.

İş Verenler Personel Kıyafetlerini Nasıl Seçer?

Sadece işçiler için değil, aynı zamanda işverenlerde kıyafet seçiminde önemli bir faktördür. İşverenler kıyafet alırken fiyat faktörünü 2. sırada bulundurmalıdır. Ucuz kıyafetler sanılanın aksine oldukça kısa ömürlü olmaktadır. Bunun dışında kıyafet alırken, insanların 6 ay gibi bir süre içerisinde zayıflayıp, şişmanlayabileceğini göz önünde bulundurulmalıdır.

İş koşullarına uygun ve firma kimliğini ön plana çıkartacak renklerde ve modellerden seçim yapılmalıdır. İşverenler kıyafet seçimi yaparken mekânı da göz önünde bulundurmalıdır.

Alanya iş elbiseleri konusunda Lila Form kalitesini tercih edebilirsiniz. Online sipariş ve ürün çeşitleri için https://lilaform.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Neden Personel ve İş Kıyafeti Kullanılmalıdır?

Birçok çalışan çalıştıkları alana göre “Neden personel ve iş kıyafeti kullanılmalıdır?” sorusunun cevabını aramaktadır. Bilindiği gibi iş veya personel kıyafeti genellikle iş yerlerinde giyilen kıyafetler olarak tanımlanmaktadır.

Çeşitli iş alanların özellikle (Eğitim, hastane, sanayi, ticaret vb.) dayanıklılığın ve rahatlığın sağlanması amacı ile tercih edilmektedir. Alanya personel ve iş kıyafeti için bütün ihtiyaçlarınızı profesyonel bir hizmet ile Lila Form sizlere sunacaktır.

Personel Kıyafetin Önemi

Bir iş yerinde çalışanların personel ve iş kıyafeti giymesi son derece önemlidir. Çünkü iş kıyafeti kullandığı alanda firmanın kurumsal kimliğini yansıtmaktadır. Ciddiyeti ve kimliği öne çıkaran bu kıyafetler, Türkiye’de son derece geniş bir pazar ağına sahiptir. İş kıyafetlerine örnek olarak üniforma ve önlük verebiliriz.

Birçok firma iş kıyafetlerini çalışanlara zorunlu tutar. Kullanılacak olan iş elbiseleri son derece dayanıklı ve kaliteli olmalıdır. Bu konuda yardımınıza Lila Form koşuyor. Alanya iş kıyafeti konusunda müşterilerine oldukça geniş ürün yelpazesi sunan firmanın ürünleri son derece dayanıklıdır. Peki, kıyafetler neden dayanıklı olmalıdır? Yapılan işin niteliğine göre çalışanların en ufak bir zorlamasına veya da hareketine karşı kullanıla kıyafetler son derece kaliteli olmalıdır. Meydana gelen kazalarda yırtılan iş kıyafetleri, işçilere kullanım açısında tehlike oluşturabilir.

İş Kıyafeti Seçimi

Seçilen iş kıyafetleri dayanıklı ve kaliteli olmasının dışında son derece rahat olmalıdır. Kullanacak olan kişi kıyafet içerisinde oldukça rahat etmelidir. Bu sayede kişi çalışırken son derece motive olacaktır. Bu da yaptığı işe ve dolayısıyla çalıştığı kuruma yarar sağlamaktadır. Bütün bunların dışında kullanacak olan kişi de kıyafeti beğenmeli ve onaylamalıdır.

Bu noktaların farkında olan Alanya personel kıyafeti satıcılar arasında en fazla tercih edilen Lila Form müşterilerine yüzde 100 müşteri memnuniyeti ve müşteri garantisi sunmaktadır.

Kurumsal kimliğe uygun olarak seçilen iş kıyafetleri sadece işçiler için değil, aynı zamanda firmaların marka etkisine de oldukça yarar sağlayacaktır. Siz de marka etkisini de önemli ölçüde güçlendiren bir etken istiyorsanız tercihinizi Lila Form ürünlerinden yana kullanmalısınız. İş kıyafetleri özenle ve titizlikle markanızı en güzel şekilde yansıtacaktır.

Alanya’da Faaliyet Gösteren İş Kıyafetleri | Personel Kıyafetleri Üretici Firmalar

Alanya’mızda faaliyet gösteren Personel Kıyafetleri ve İş Kıyafetleri firmaları aşağıda bazılarını bulabilirsiniz. Firmaların ürün grupları arasında, aşçı kıyafetleri, katçı personel kıyafetleri, bellboy kıyafetleri, servis personeli kıyafetleri , doktor önlükleri, hemşire kıyafetleri, gibi tüm üniformaları en iyi kalitede kullanımınıza sunar.

Personel kıyafeti yada İş kıyafetleri yaptırmadan önce kumaş kalitesi ve örnek numuneleri mutlaka inceleyiniz. Seçeceğiniz kumaş kalitesi ne kadar kaliteli ve ustaların dokunuşları ile hem sizi hem de firmanızın kalitesini ortaya koyar. Kurumsal firmaların tertip ve düzenlikleri ilk gördüğünüz anda firmanın kalitesini rahatlıkla gözlemlersiniz.

Personel Kıyafetleri ve İş Kıyafetleri Fiyatları Hakkında !

Bazı firmalar sipariş vereceği iş kıyafeti yada personel kıyafetinin en ucuz olanını tercih etmektedirler. Bu durumda tedarikçinin kaliteli bir ürün sunmasını beklememek gerekir. Fiyata bakıldığı zaman basitçe bir ürün çıkacağından kuşkunuz olmasın. İşletmenizin duruşunu ve dinamik ruhunuzu göstermenin bir yolu da en kaliteli ürünler yaptırmak olacaktır. Bu sebepler personel ve iş kıyafetlerini yaptıracağınız firmayı iyi belirlemeniz gerekmektedir. Ürün fiyatları kumaş kalitesinden tutun, ürün modellerine kadar çeşitlilik göstermektedir.

Her Sektöre Uygun İş Kıyafetleri

İş alanınıza göre personel kıyafeti üretimi yapılmaktadır. Hastaneler için Doktor elbiseleri, Hasta bakıcı elbiseleri, Hemşire elbiseleri, Şoför vb. Oteller için bellboy iş elbisesi, Kat personel Kıyafetleri, resepsiyon ve aşcı elbiseleri gibi. Her sektöre göre iş kıyafetleri, pastane, Soğuk Depo kıyafetleri, Sanayi ve Üretim, promosyon T-Shirt – Sweatshirt ürünleri vb. bunların yanı sıra her çeşit kumaştan kullanım alanlarına göre iş yelekleri, iş pantolonları, İş Tulumları, reflektörlerlü iş kıyafetleri, Fosforlu Yelek, Güvenlik gibi tüm iş kıyafetlerini rahatlıklar aşağıdaki firmalardan yaptırabilirsiniz.

İş Kıyafetleri – Personel Kıyafetlerinde | Konfor | Tasarım | Kalite | Uygun Fiyat

İş kıfayetlerinde kullanım alanlarına göre seçtiğiniz iş kıyafetlerinin maliyeti dışında, kurumsallığınızı ön plana çıkartan model ve kumaş dışında uygun tasarım, tecrübeli ustaların kesim ve dikişleri ile ayrı bir havanızın olmasını istiyorsanız, iş kıfayetleri ve personel kıyafetleri yaptıracağınız firmayı iyi belirlemelisiniz. Seçtiğini kumaş ve Konseptinize uygun tasarımları konusunda fikir birliğine vardınız. Kesim ve dikişi konusunda tecrübesiz bir usta ile karşılaşmanız durumunda sizin üzerinizde olumsuz etiketler olmasını sağlarsınız.

Bu durumda tekrar ediyoruz iş yaptırmadan önce daha önce yapılan örnek uygulama ve kaliteyi yerinde mutlaka inceleyiniz. Firmanız da bulunan personellerin daha verimli çalışmasını sağlamak sizin elinizde. Nasıl mı ?, Kullanım alanına göre belirleyeceğiz modeli ve kumaşın teknik özellikleri ile birlikte çalışan personelinizin de fikrini almanız hem personelinizin hem de daha iyi bir tasarımla sizi en iyi şekilde temsil edeceğinden emin olabilirsiniz. Kesinlikle minimize edilecek yüksek rakamları asla düşünmeyiniz, fazla vereceğiniz küçük bir ayrıntı sayesinde konforlu bir iş kıyafetine sahip olabilirsiniz.

Tüm personel kıyafetleri ve İş Kıyafetleri üreten tüm firmalar müşterilerine sıcak samimi ve güvene dayalı diyaloglar içerisinde faaliyetlerine devam ederler. Bu bağlamda iş elbiseleri ve personel kıyafetleri çözümünde en iyi hizmeti aşağıdaki firmalardan rahatlıkla temin edebilirsiniz.

Lila Form

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.