Cam Balkon Sistemleri

12.11.2021
574

Ev ya da benzeri yapılarda balkonların her mevsim kullanılabilmesi için cam balkon sistemleri çok sık kullanılmaktadır. Sürekli gelişen inşaat sektöründe her geçen gün daha kullanışlı binalar tasarlanırken, Alanya gibi bölgelerde doğanın keyfini daha fazla yaşamak için birçok farklı cam balkon sistemi kullanılmaktadır.

Birçok farklı modeli olan bu sistemler, uygulama açısından profesyonel çözümler gerektirir. Sitemizde yer alan Alanya cam balkon firmaları size bu profesyonelliği sunmaya hazırdır.     Evinizin, iş yerinizin ya da yazlığının balkonunu ya da bahçesini cam balkon sistemleriyle kaplayabilirsiniz.

Dekorasyon açısından oldukça önemli olan cam balkonlar aynı zamanda güvenli de olmalıdır. Güvenlik açısından her zaman önemli olan cam sistemleri, ısı ve ses yalıtımı ya da kırılmaya karşı da dayanıklı olmalıdır.

Cam Balkon Çeşitleri

Cam balkon sistemleri birçok farklı çeşitte uygulanmaktadır. Günümüzde en fazla tercih edilen cam balkon sistemleri katlanır cam balkon sistemleri, sürgülü cam balkon sistemleri ve eşikli-eşiksiz ca balkon sistemleri şeklindedir.

Uygulama açısından basit gibi görünen ama iyi bir hesaplama yapılması gereken cam balkon sistemleri ile her zaman uzman bir firma ve ustalar tarafından yapılmalıdır. Kullanılan malzemenin kalitesi, en üst düzeydeki güvenlik önlemleri oldukça önemlidir. Bu sistemlerin kullanıldığı katlanır cam fiyatları Alanya bölgesinde ve Antalya’nın diğer bölgelerinde birçok farklı firma tarafından her bütçeye uygun fiyatlarla uygulanmaktadır.

Katlanır Cam Balkon

Katlanır Cam Balkon Sistemleri

Katlanır cam balkon sistemleri kolay bir şekilde açılıp kapanma imkanı sunmakla birlikte balkonun her mevsim kullanılabilir olmasını sağlar. Tüm evlerde, teraslarda ve restoran gibi iş yerlerinde kullanılan katlanır cam balkonlar, 5 mm et kalınlığındaki alüminyum profillerin içindeki 8 mm paslanmaz çelik çift taşıyıcılı temperli camdan oluşur. Tekerleri sayesinde kendini teraziye alır. Su kanalları sayesinde de su almaz.

Oldukça pratik bir şekilde kullanılan katlanır cam balkon sistemleri ile her mevsim bir yaşam alanına dönüşen balkon ve teraslar hem görsel açıdan hem de işlevsel açıdan oldukça kullanışlı bir hale gelir.

     Katlanır Cam Balkon Fiyatları

Katlanır cam fiyatları, genelde uygulama alanının ölçüsüne göre değişmektedir. Kullanılan malzemenin kalitesi ve ölçüsüne göre değişen fiyatlar her zaman farklılık göstermektedir.

  Esnaf Vitrinim üyesi Alanya cam balkon firmalarından ihtiyacınız olan hizmeti alabilir, tüm balkon alanlarınızın dekorasyonu için cam balkon sistemlerinden yararlanabilirsiniz. Mekanınızın özelliğine göre değişen katlanır cam fiyatları Alanya içinde ve Antalya’nın çevre illerinde her zaman piyasa koşullarının dengesini koruyacak şekilde belirlenmektedir.

Isıcamlı Cam Balkon Sistemleri

Normal cam sistemlerine oranla 5 kat daha fazla ısı yalıtımı sağlayan ısıcamlı cam balkon sistemleri ile her zaman balkonu evin bir odası gibi kullanma imkanı doğuyor.

Yazın sıcağı kışın da soğuğu önleyen ısıcamlar sayesinde cam balkon sistemlerinin en iyi şekilde kullanılması mümkün olmaktadır. Antalya’nın doğal güzelliklerinizi evinizin balkonundan her mevsim sağlamak ve evinizin balkonlu alanını daha işlevsel bir şekilde kullanmak istediğinizde ısıcamlı cam balkon sistemleri ile balkonlarınızı her zaman farklı alanlara çevirebilirsiniz.

Paslanmaz malzemeden üretilen ve son derece kaliteli bir sistem olan ısıcamlı cam balkon sistemi, inovasyon ödüllü bir cam balkon sistemidir.

Isıcamlı Cam Balkon Fiyatları

Isıcamlı balkon sistemlerinin fiyatları metrekare ölçüsüne göre değişmektedir. Malzemenin kalitesinden ödün vermediğiniz zaman sorunsuz bir şekilde cam balkon sistemlerini kullanmanız mümkün olmaktadır. Isıcamlı cam balkon sistemleri dünyanın 32 ülkesinde en çok tercih edilen cam balkon sistemleri arasındadır.

Isıcamlı cam balkon fiyatları için birçok farklı firmadan teklif alabilirsiniz. Bunun için ilgili bölümdeki firmalardan istediğinize ulaşarak cam balkon sistemi talebinizi iletebilirsiniz.

Sürgülü Cam Balkon Sistemleri

Sürgülü Cam Balkon Modelleri

Restoran ve kafelerde çok sık tercih edilen sürgülü cam balkonlar da oldukça popüler olan sistemlerdir. Modern dekorasyonun en önemli parçalarından olan balkon ve bahçe kapılarında kullanılan sürgülü sistemlerle her zaman kullanışlı balkonlar ve bahçe kapıları yaptırabilirsiniz.

Sadece balkonlarda değil, bahçeye açılan kapılarda da kullanılan bu sistemler evinizin ısı ve ses yalıtımı konusunda eksiksiz bir şekilde tasarlanmasını sağlayacaktır. Sürgülü cam balkonların avantajlarını şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Her türlü balkona uygulanabilir,
  • Estetik görünüme sahiptir,
  • Isı izolasyonu sağlar,
  • Dikey ve yatay olmadan uygulandığı için görüş alanını netleştirir,
  • Sağa sola açılabilme özelliği vardır,
  • Perde ve sineklik kullanılabilir,
  • İmalat ve montajında kullanılan kaliteli malzemelerle uzun ömürlü kullanılır.

Sürgülü cam balkon modelleri iki farklı çeşit olarak bilinmektedir. Bunlar;

Eşiksiz Sürme Cam Balkon: Kayar şekilde yanlara hareket edebilen ve iç mekanlara da uygulanabilen bir sistemdir. Bu sistemin özellikleri;

  • Kapı boşluğu gerektirmez, alanın en iyi şekilde kullanılmasını sağlar,
  • Kış bahçelerinde çok sık tercih edilir,
  • Dönüşlü balkonlar için özel tasarlanır,
  • Toz ve su girişini minimize eder,
  • Alüminyum kanatlara sahiptir,
  • Sessiz ve konforlu bir şekilde hareket eder,
  • Paslanmaz özelliği vardır,
  • Alt raya kilitlenen kilitleriyle tam güvenlik sağlar,
  • Korozyonu azaltır. Eşiksiz sürme cam balkon özellikleri raysız olduğu için iç mekanlarda da en iyi şekilde kullanılır.

Eşikli Sürme Cam Balkon: Ayarlanabilir tekerler ve diğer özelliklerle alt ve üst kısımlarda çerçevede etkisi yaratır ve eşik bulunur. Özellikleri;

  • Dönüşlü balkonlarda kullanılır,
  • Sessiz ve konforlu hareket eder,
  • İç mekana uyumlu bir şekilde tasarlanır,
  • Sarsıntısız hareket eder,
  • Alt rayda etkin bir şekilde su tahliyesi imkanı vardır,
  • Alt rayda kanat kilitlenmesi sağlar,
  • Paslanmaya dayanıklıdır.

Bu gibi özellikleri olan eşikli sürme cam balkon sistemleri de en iyi koşullarda Alanya ve Antalya çevresindeki birçok firma tarafından yapılmaktadır.

Katlanır Cam Balkon M2 Fiyatları

Günümüzde çok sık kullanılan cam balkonlar, yeni nesil inşaat projelerinde neredeyse çok sık tercih edilir hale gelmiştir. Antalya’nın en güzel evlerini daha da güzelleştirecek olan katlanır cam balkon m2 fiyatları tercih edilecek sistemin niteliğine göre değişmektedir.

   Katlanır cam balkon sistemleri tüm balkonlarda kullanılabilir. Bu yüzden sadece metrekare ölçüsü önemlidir. Cam balkonlarda kullanılan malzemelerin kalitesi oldukça önemlidir. Kalite ve diğer özellikleri dikkate aldığınızda katlanır camların tercih edileceği birçok farklı renk seçeceği bulmanız da mümkün olacaktır.

Birçok farklı firmadan teklif almak ve balkonunuz için keşif yaptırmak isterseniz sitemizdeki firmalardan biriyle iletişim kurabilirsiniz.

Cam Balkon M2 Fiyatları Antalya

Cam balkon m2 fiyatları Antalya bölgesinin en popüler ve önde gelen firmalarından teklif alarak öğreneceğiniz, nispeten ekonomik olan fiyatlardır.

Alanya bölgesinde ve diğer bölgelerde hizmetinizde olan birçok firma balkonlarda kullanılan birçok cam balkon sistemininin en iyi şekilde kaplanmasını sağlamaktadır. Antalya’nın en iyilerini bir araya getiren www.esnafvitrinim.com size pratik bir şekilde ulaşabileceğiniz cam balkon firmalarını sunuyor.

Cam balkon sistemlerinin en iyi şekilde uygulandığı villalar, apartmanlar ya da iş yerleri için kullanılacak birçok cam balkon ve teras sistemini işinde uzman olan kişilere yaptırabilirsiniz.

Alanya Cam Balkon Firmaları Esnaf Vitrinim’de!

Alanya cam balkon uygulayan firmaların en niteliklilerini bulabileceğiniz sitemizde, ihtiyacınız olan firmanın kolay bir şekilde bulunması mümkün olacaktır.

    Cam balkon sistemlerinin her zaman güvenli ve memnun edici bir şekilde uygulanması için doğru firmayı seçmeniz oldukça önemlidir. Birçok farklı firma tercihi olan kurumsal firmaların da güvenle tercih edeceği güncel kayıtlarımızla Alanya’nın ve Antalya’nın her bölgesinde hizmet alabilirsiniz.

Cam balkon uygulaması için Alanya cam balkon sistemlerinde uzman olan firmalardan ERS YAPI Firmasını tercih edebilirsiniz.

EWRS CamBalkon Sistemleri, Alanya Fİrması

 

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.