Anahtarlarınızı Asla Kaybetmemek için 5 İpucu

17.11.2021
309

İster evin yada ofisi, İster İşyeri yada depo anahtarlarınızı kaybetmek can sıkıntısından başka bir şey değildir. Anahtar Kopyalamak ve Kilit sistemini değiştirmenin maliyeti açısından birde zaman faktörü eklenince insan çileden çıkacak vaziyete geliyor.

Siz siz olun anahtarlarınızı kaybetmeyin, Aşağıdaki ipuçlarını sonuna kadar okursanız belki sizde anahtarınızı Kaybetmezsiniz.

  1. Anahtarlarınızı her zaman belirli bir yere koyun. Anahtarlarınız için Belirli Noktalar Oluşturma

Anahtarlarınızı koyacak belirli bir alanınız varsa, onları kaybetme olasılığı azalır. İdeal olarak, dışarıda olduğunuz zamanlar ve evinizde bir yer olması için bir yere ihtiyacınız var. Tutarlı bir şekilde kullanabileceğiniz bir nokta seçin.

Örneğin, evde, ön kapının yanında bir anahtar veya bir kase koymak isteyebilirsiniz. Dışarıda olduğunuz günlerde, çantanızda belirli bir cebe seçmek isteyebilirsiniz.

  1. Planlarınızı Yazınız

Yeni alışkanlıkları ayarlamak zor olabilir ve şu anda eve gittiğiniz her yerde anahtarlarınızı atarsanız, kendinizi bu alışkanlığından kurtarmalısınız. Planlarınızı yazmanıza yardımcı olabilir.

“Kendimi evden çıkarken, anahtarlarımı çantamın cebinde koyacağım” gibi basit bir not yazın ya da “Anahtarlarımı masanızın yanındaki masanın üzerine koyacağım. ön kapı.”

Ayrıca, ön kapının yanına veya arabanıza yapışkan notlar koymak isteyebilirsiniz. Bu, size bir hatırlatma daha verir.

  1. Bir Davranış Zinciri Oluşturmaya Çalışın

İnsan davranışlarını inceleyen insanlar, bu eylemi şimdiden yaptığınız bir şeyle bağlantılandırırsanız yeni bir alışkanlık kazandırabileceğinizi keşfettiler. Açıklamak için, çalışmaya başladığınızda, sırt çantasını arabanızın yolcu koltuğundan çıkaracağınızı hayal edin.

Bir davranış zinciri oluşturmak için anahtarlarınızı tutmanız, aracınızı kilitlemeniz ve anahtarları sırt çantanızın ön cebine koymanız gerekebilir. Sırt çantası alışkanlığı halihazırda kurulmuş durumda ve bu da diğer alışkanlıkların bu eylemle zincirlenmesini kolaylaştırıyor.

Sonunda, anahtarlarınızı o cebe koymak ikinci doğa haline gelecektir. O zaman, gelecekte kaybolan anahtarlarla uğraşmak zorunda kalırsınız.

  1. Yeni Anahtar Alışkanlıklarınızı Görselleştirin

Bu davranışları taşlarla çözmek için, anahtarlarınızı her seferinde aynı noktaya koyduğunuzu görselleştirmek isteyebilirsiniz. Kendinize basit bir etkinlik gerçekleştirdiğinizi gözünüzde canlandırdığınızda, beyninizin bu aktiviteyi gerçekleştirirken harekete geçirilen kısımlarını harekete geçirir.

Sonuç olarak, bu duruma girdiğinizde, eylemi takip etmeniz daha olasıdır. Sinir yolları, size rehberlik edecek şekilde oluşturulmuştur.

  1. Adımlarınızı Geri Alın

Elinizden gelen çabalara rağmen, bazen anahtarlarınızı yanlış yere koyabilirsiniz. Bu gerçekleşirse, adımlarınızı zihinsel olarak tekrar deneyin. Bu teknik sizi sıklıkla anahtarlarınıza götürebilir.

Açıklamak için işe gitmeye hazır olduğunuzu düşünün ancak anahtarlarınızın yanında değilsiniz. Bununla birlikte, adımlarınızı zihinsel olarak izlediğinizde, bakkaliyenizi getirirken mutfak masanızın üzerinde tuşları ayarladığınızı hatırlarsınız.

  1. Kendinize Zaman Verin

Yeni bir alışkanlık kazandırma zordur ve işlemi otomatik hale getirmek üç ila dört hafta sürebilir. Anahtarlarınızı o zaman kaybederseniz kendinize güvenmeyin. Kendinize biraz zaman ayırın.

  1. Yardım için Bize Ulaşın

Anahtarlarınızı kaybettiyseniz ve bulamazsanız endişelenmeyin. Alanya içinde Bulunan En İyi Çilingirler Burada, Çilingirler yeni anahtarlar oluşturma, kilitleri yeniden anahtarlama ve daha pek çok şey dahil konut ve ticaret hizmetleri sunuyoruz. Bugün bize bir telefon açın .

Alanya Çilingir Firmalar

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.