Alkali Su Nedir? Alkali Su Faydaları

13.11.2021
432

Alkali Su Nedir? Alkali Su Faydaları

Alkali su, iyonize su veya “iyonize alkali su” hakkında çok şey duymuşsunuzdur. Alkamine ile bu su çok daha kaliteli hale geliyor.

Alkali su, 7.0’ın üzerinde bir pH ile karakterize edilen belirli bir su türüdür. Birçok şirket , vücuda ve genel olarak sağlığa getirdiği muazzam faydalar nedeniyle onu neredeyse mucizevi olarak tanımlar. Gerçekte uzmanlar, özellikle yutulduğunda, suyun alkalizasyon sürecinin asla nihai olmadığını ortaya koyuyor

.Midemizin sindirim asitleri aslında onu nötralize ederek normal içme suyuna dönüştürür. Vücuda koyduğumuzda belki daha fazla saflığa sahip olabilir, ki bu fena değil, ancak mucize bir ürün değil ve kesinlikle sağlığı iyileştirmek için ilaçların yerini almıyor.

Alkali Su Faydaları

Normal su ile alkali su arasındaki fark, alkali su iyonizasyon işlemlerine tabi olduğu için pH değeri 7,0’dan yüksektir. Gerçekte, süpermarkette bazı tanınmış markalarda da bulunan bu şekilde işlenen su, damakta biraz daha saflık ve hafiflik kazanır, ancak daha fazlasını değil. Hastalıkları iyileştirmez, antialerjik potansiyeli veya başka bir özelliği yoktur.

Meyve ve sebzelerden oluşan, muhtemelen organik olarak kontrol edilen, az yağsız et, az süt ve sıfır alkol içeren sağlıklı bir diyette benimserseniz, sağlıklı, taze ve zinde bir vücuda sahip olmanıza yardımcı olur. Tıpkı doğal maden suyu gibi iyidir ve hazır olarak da satın alabilirsiniz, ancak evde olmasını seviyorsanız, kendiniz yapmayı da deneyebilirsiniz.

Evde Alkalize Su Yapılır Mı?

Kural olarak, şehirlerin içme suyu belediye su kemerleri tarafından kontrol edilir ve musluğa uygulanan cihazlarla daha da arıtılabilir. Ama kesinlikle kendi elleriyle hafif ve temiz su yaratmak isteyenler için evde alkali su yapma fikri işe yarayabilir. Onu elde etmek için ne gerekiyor?

Örneğin, doğranmış bir organik limonu tuzla (muhtemelen Himalaya) saf suda ıslatmak ve oda sıcaklığında 12 saat boyunca kapalı olarak bırakmak. Her şeyi süzün ve elde edeceğiniz suyu için. Veya: bir çay kaşığı karbonatı temiz suyla karıştırın, karıştırın, bir süre dinlendirin ve süzün.

Veya suyu 5 dakika kaynatın, ardından temiz veya sterilize edilmiş bir sürahiye koyun ve üzerini kapatın. Soğuduktan sonra güvenle içebilirsiniz. Birkaç şirket birkaç dakika içinde alkali su elde etmek için “iyonlaştırıcılar” satıyor, ancak doğal yöntemler kesinlikle daha güvenilir ve aynı zamanda daha ucuz, her an kullanılabilen ve pazarın herhangi bir yerinde bulunabilen yöntemlerdir.

Alkamine

Yukarıda bahsettiğimiz tariflere ek olarak, piyasada “alkali takviyeleri” adı verilen ve istediğiniz alkali suyu elde etmek için sizi sık sık ev suyuyla karıştırmaya davet eden bazı doğal ürünler var . Bunlar mercanlardan, alglerden, bitkilerden elde edilen tozlardır, ancak hata yapmamak ve fayda yerine zarar vermemek için iyi bir bitki uzmanıyla konuşmak her zaman daha iyidir.

Ancak Alkamine kullanarak, daha kolay alkali su elde edebilirsiniz.

Alkamine Ph Ürünleri Almak isterseniz Aşağıdaki Linkten inceleyebilirsiniz. Sormak İstediğiniz herhangi bir konuda çekinmeden arayabilir yada yazabilirsiniz. Sağlıklı Günler Dileriz.

Avantajlı fiyatlar için Alkamine internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sole Sağlık Ürünleri Burada

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.