Alanya Semt Pazar Yerleri

21.10.2021
17.492

Alanya’nın farklı bölgelerinde hemen hemen her gün Semt pazarları mevcut. Halk Pazarı, Salı Pazarı, Cuma Pazarı ve diğer Semt Pazar yerleri burada !

Pazaryerleri hepimiz için bir anlam ifade eder ve bir çok anılarımız da vardır.  Pazaryerleri üretici ve tüketicinin doğrudan bir araya geldiği doğal, ucuz, taze ürünlerin ve yöresel ürünlerin satıldığı sıra bölgesel olarak değişiklik gösterse de, giyim, aksesuar hediyelik eşyaların ve tekstil ürünlerinin yer aldığı çok sayıda tematik pazar bulunur.

Alanya’da bulunan pazaryerlerini sizler için derledik, Konum konum potansiyel müşteri detaylarına sıra bölümlere ayırarak oluşturduğumuz içerik umarım size katkı sağlar.

Alanya’nın En iyi Pazar Yerleri Hangileridir?
Alanya Semt Pazar Yerlerinden en popüler olanları, Alanya Merkez de bulunan Cuma Pazarı, Alanya Ucuz Halk Pazarı civarında hem gıda, sebze meyve, balık, hemde giyim sektönünün sergi açtığı, yine alanya merkezde bulunan Cuma Pazarı dır.

Alanya Cuma Pazarı
Şekerhane Mahallesi, 07400 Alanya/Antalya

Alanya Cuma pazarı, şehir merkezinde olması nedeniyle ve dolmuş durağının da bitişik olması münasebetiyle, bir dönem de Alanya’nın para basan merkezinde, şehrin tam ortasında Alanya’nın En Büyük pazarıdır, Cuma pazarı.

Cuma pazarında, Sebze, Meyve, Baharat, Fıstıkçı, Yöresel Ürünler, Köylü kadınların kendi yetiştirdikleri en doğal ürünlerin satıldığı semt pazarlarından bir tanesidir.

Bir tarafında alışveriş mağazaları, diğer taraftan dolmuş durağının yanında olması genç, yaşlı, emekli, memur herkesin uğrak pazarlarından bir tanesidir.

Alanya Salı Pazarı
Saray Mah Yakar Sokak, Eşkilik Yanı, 07400

Alanya Kapalı Ucuz Halk pazarı, Alanya Balık Hali ile birleştiğinde en renkli pazarlardan bir tanesidir. Salı Pazarı Kapalı Halk pazarı içerisinde, balıklarını temiz şekilde almanız dışında, kendin pişir kendin ye ve kilo ile balık ister tava da ister ızgarada servis edilecek şekilde elinizi sürmeden balık yiyeceğiniz semt pazarlarından bir tanesidir.

Balık Hali dışında, kapalı alan içerisinde, Kasap, Manav, Baharatçı, Hediyelikçi, Café, Restaurant ve Marketler yer almaktadır. Yine pazarcıların sebze ve meyvelerini satacağı ayrı bir bölüm ile hizmet vermektedir. Salı Pazarı nın Gıda bölümü dışında Giyim sektörünün ürünlerini sergilediği büyük pazarlardan dır.

Alanya Pazar Pazarı
Hacet Mah.Eşref Kahvecioğlu Cad., Hacet Cami yanı, 07400 Türkiye

Alanya Pazar Pazarı, Alanya’nın en Prestijli caddesinde kurulmaktadır. Genellikler bu pazarda Sebve, meyve köylülerin kendi bağ ve bahçelerinden yetiştirdikleri en doğal ürünlerin bulunduğu semt Pazar yerlerinden bir tanesidir.

Alanya Mahmutlar Cumartesi Pazarı
Mahmutlar belediye Karşısı, Telekom yanı, 07400 Türkiye

Alanya Mahmutlar Salı Pazarı
Mahmutlar, Barış Cd. No:11, 07460 Alanya/Antalya

Alanya Konaklı Çarşamba Pazarı
Konaklı Kasabası, 07400 Alanya/Konaklı/Alanya/Antalya

Alanya Oba Pazartesi Pazarı
Oba göl mevkii Hacıkadir cd, Hacıkadiroğlu ilköğretim okulu yanı, 07400 Türkiye

Alanya Avsallar Çarşamba Pazarı
Karaçaltı Cad., Avsallar Belediyesi, 07400 Türkiye

Alanya Tosmur Perşembe Pazarı
Cumhuriyet Karakolu belediye, ve Sarıtaş otel yanı, 07400 Türkiye

Alanya Kestel Cuma Pazarı
Kestel, Total Petrol Yanı, Fakülte Cd., 07450 Alanya/Antalya

Alanya Türkler Pazar Pazarı
Akdam yolu Jasmin otel yanı, Türkler beldesi, 07400 Türkiye

İLGİNİZE ÇEKEBİLECEK EN İYİ ALANYA FİRMALARI

Cep Telefonu Tamir Merkezi : Teknocell İletişim

Hediyelik Eşya : Efuli Evim

Sürgülü Cam Balkon : Ers Yapı

Düğün Fotoğrafcısı : Foto Ekol

Oto Lastik Tamiri : Altılılar 

 

 

 

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.