Alanya Personel Kıyafetleri Firması

29.11.2021
982

Personel kıyafeti giyilmesinin zorunlu olduğu birçok sektör, kurumsal kıyafetlerini  yaptıracak doğru bir firma arayışına girer.

Alanya personel kıyafetleri üreten LilaForm, sektörün en önemli firmalarından biridir. Birçok otel ve kurumsal restoran için özel tasarım giysiler üreten Lilaform mutfak, otel, hastane, güvenlik kıyafetleri konusunda Alanyalıların ilk tercihidir.

Son derece önemli olan hijyenin korunmasını kolaylaştıran ürünler, her görevlinin iş görevine uygun olarak, kurumsal kimlik dikkate alınarak üretilmektedir. Uygun fiyatlarla hizmet veren köklü firma, online alışveriş hizmetini faaliyet geçirerek Türkiye’nin ihtiyacı olan personel kıyafeti üretimiyle çok daha farklı bir sisteme geçiş yapmıştır. Şık ve konforlu biçimde dizayn edilen personel kıyafetleri, sadece yurt içinde değil yurt dışında da talep eden kişilere iletilmektedir. Yani kurumsal olarak yabancı müşteriler de Lilaform’un referansları alanına girmektedir.

Sektörel üretim yapan firmanın bugüne kadar birçok başarılı tasarımda imzası vardır. Şirketinize kurumsal bir gömlek giydirmek istediğinizde, Alanya’nın parlayan yıldızı Lilaform’u tercih edebilirsiniz. Güvenilir, kaliteli ve çözüm odaklı hizmet almanızın mümkün olduğu firma, tüm sektörler için size hizmet vermekten mutluluk duyacaktır.

Otel Personeli Kıyafetleri

Turizmin kalbinin attığı yer olan Antalya, otelcilik sektöründe çok gelişmiştir. Bu da kurumsal yapının gereği olarak çalışanların kıyafetlerinin bir örnek olması zorunluluğunu getirmiştir. Alanya otel personeli kıyafetleri üretiminde Lilaform elinden çıkan stil sahibi markalar yerli ve yabancı müşterilerin ilgisini olumlu yönde çekmeye başlamıştır.

Özel tasarım personel kıyafetleriyle sadece hizmetinizle değil şıklığınızla dikkat çekmek istediğinizde, Faruk Güzyaka ve ekibi sadece size özel bir çizgi sunacaktır. Müşterilerinizin gözünde şık görünmeyi tercih ediyorsanız otel karşılamasından mutfağına, temizliğinden bellboyluğuna kadar tüm süreçlerde en özel kıyafet dizaynlarını yaptırabilirsiniz. Kurumsal çizginizle eş değerde olan kıyafetler, renk model ve beden seçenekleriyle dikkat çekmektedir. Otellere özel avantajlı paketlerle personel kıyafeti üretimi sezonluk ya da sipariş üzerine yapılarak, eksiklik olması halinde kısa sürede temin edilebilir.

T-Shirt ve Polarlar

Yiyecek içecek sektöründe faaliyet gösteren işletmelerde daha ekonomik boyutta bir kurumsal çizginin ilerlemesi gerektiğinden, yaz sezonunda tişörtler, kış sezonunda da ise polar çeşitleri tercih edilebilir. Marka ve beğeninize uygun olan kurumsal çizginin doğrultusunda farklı beden seçeneklerine göre seri üretim  yapılmaktadır. Alanya personel kıyafetleri için üreticiden alış yapmak isteyenler 19 yıldır olduğu gibi yine Lilaform’u tercih edecek.

Açık alan çay bahçeleri, pastaneler, kahvaltı dükkanları ve diğer alanlarda çalışan personeller için üretilen ürünlere özel logo ve marka baskısı yapılmaktadır. En uygun teklifleri almak için kurumsal olarak başvurduğunuzda, kaliteli kumaşlardan üretilen personel kıyafetleri Alanya başta olmak üzere tüm Türkiye ve yurt dışına gönderilmektedir.

Güvenlik Personeli Kıyafetleri

 Güvenlik elemanlarının kışlık ve yazlık kıyafet tasarımlarını size özel tasarlayan Lilaform, kalıcı bir çözümün bulunması gerektiğinde sezonluk ürünlerin seri üretimi yapmaktadır. Kurumsal ve kamu sektörlerindeki ihtiyaçların karşılanmasını sağlayan firma, Alanya bölgesinin seçkin kurumlarından oluşan referanslarıyla dikkat çekmektedir. Kamu kurum ve kuruluşları tarafından sipariş edilen, özel tasarım güvenlik personeli kıyafetleri hızlı üretim ve paketleme hizmetiyle adresinize iletilmektedir.

Mutfak Personeli Kıyafetleri

Mutfak personeli kıyafeti, belki de personel kıyafeti konusunda en büyük hassasiyete sahiptir. Çünkü üst düzey hijyen gerektiren mutfaklarda kıyafetin konforu, temizliği ve şıklığı önem kazanır. Basit aşçı ve şef kıyafetlerinden özel tasarım çeşitlere kadar birçok farklı model özel olarak tasarlanabilir.

Mutfakta rahat çalışmak için ideal olan kıyafetler, markanızın kurumsal kimliğiyle birleşince size özel  personel kıyafetleri dikkat çekecektir. Şefler için özel ve şık kıyafetler, aşçılar için konforlu ve ısı yalıtımını koruyan ürünler markanıza özel olarak tasarlanır. Alanya personel kıyafeti siparişi vererek mutfağınızın lezzetleri kadar bu lezzetleri üretenlerin de şık olmasını sağlayabilirsiniz.

Sağlık Personeli Kıyafetleri

Sağlık merkezleri, hastaneler ve güzellik merkezlerinde tercih edilen personel kıyafetleri de Lilaform imzasıyla üretiliyor. 25 farklı kategoride 750 ürün çeşidi üreten firma, yılda 1 milyon 800 bin adede kadar üretim yapmaktadır.

11 satış mağazasıyla her sektöre hitap eden çözümleri sağlık sektöründe de bulmak için Lilaform kurumsal ve kamusal ihtiyaçlara uygun tasarımlarıyla hizmet vermektedir. 2000 yılından beri seçkin markalarla çalışmanın gururunu yaşayan firma, size özel teklifler sunacaktır. Tıp ve sağlık sektöründeki personel kıyafeti ihtiyaçlarınız varsa mutlaka Lilaform’da yolunuzu düşürmelisiniz.

Lilaform Hakkında

2000 yılında Faruk Güzyaka tarafından kurulan Lilaform Alanya’da hizmet vermektedir. 11 şube ve 2 üretim tesisiyle Akdeniz Bölgesi başta olmak üzere birçok çevre ilin profesyonel personel giyim ihtiyacını karşılamaktadır. Her sektöre hitap eden ve hizmet konusunda müşteri odaklı çalışan firma, güvenle iş yapmaktadır.

Yurt içi ve yurt dışında tercih edilen Lilaform, son derece önemli olan personel kıyafeti tasarımı için tamamen firmanın isteklerini dikkate alarak en uygun çözümü sunmaktadır. Farkınızı kıyafetlerinizle de belli etmek için isim ve logo baskılı olan kıyafetleri en kaliteli kumaşlar üretilmektedir. Lilaform, 2000 yılından bugüne kadar Alanya personel kıyafetleri üretiminde özenli davranmakta, her bir ilmeğin şıklığı yansıttığını bilerek ilk günkü heyecanını korumaktadır. Çok yakında online alışveriş yapabileceğiniz Lilaform, toptan ve perakende personel kıyafeti satışı için sizi bekliyor.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.