Alanya Canlı Kamera İzle

21.10.2021
548

Alanyanın eşsiz güzelliğini farklı noktalardaki kameralardan izleyip özlem gidermek yada tanımak mümkün canlı yayın kalitesiyle 7/24 izlemek görmekte farklı ayrıcalıktır.Dünyanın her neresinde olursanız olun alanyayı turistlik kameralardan görmek izlemek mümkün.

Bu tür kameralar güvenlik içinde insanlara huzur vermektedir, Hava durumunu denizin ne kadar dalgalı olduğunu yada sahilin kalabalık mı olup olmadığını görebilirsiniz.

Sayfamızda Alanya turizm bölgesinden aktif yayın yapan mobese kameraları ile Alanya merkezini canlı izle yebilirsiniz.

Alanya Canlı Kamera İzle, Haritadan istediğiniz alanya kamera’sına tıklayarak o bölgedeki canlı yayın’ı izleyebilirsiniz.

Alanya Canlı Kamera İzlemek için tıklayınız

https://www.alanya.bel.tr/kameralar

Yeni Alanya canlı yayınlarıyla ilgili sorunlar yaşıyorsanız aşağıdaki sorun giderme ipuçlarından yararlanın. Bu ipuçlarına ek olarak her zaman Yeni Alanya iletişim forumumuzda gönderi yayınlayabilir veya bilinen sorunlar listemize göz atabilirsiniz.

Yayınlarımızı daha kaliteli ve daha hızlı izlemek için lütfen sadece izlemek istediğiniz kamerayı açınız.

Tüm kameraların aktif olması durumunda internet bağlantı hızınız ve aynı anda kameralarımızı izleyen diğer velilerimizin olduğunu varsayar isek görüntülerin yavaş çalışmasına sebep olabilir.

Google Chrome ve Mozilla Firefox için Quick Time eklentisini yükleyerek herhangi bir ayar yapmadan izleyebilirsiniz.

İnternet Explorer ile canlı yayınımızı izlemekte sorun yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki şekilde tarayıcı ayarlarınızı düzenleyiniz.

Tarayıcınız ayarlarından Araçlar > İnternet Seçenekleri Bölümüne giriniz.

Yukarıda bulunan sekmelerden Güvenlik Sekmesini seçiniz. Sekmenin alt kısmına doğru Özel Düzey butonuna tıklayınız

Açılan Pencereden imzasız ActiveX denetimlerini yükle seçeneği altında bulunan Sor Seçeneğini işaretleyip Tamam butonuna tıklayıp uygulamadan çıkabilirsiniz.

Eğer hala canlı yayın açarken sorun yaşıyorsanız veya aklınızda sorular varsa lütfen iletişim formuna giderek bizimle iletişime geçin.  https://esnafvitrinim.com/iletisim

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.